n73 music edition +4gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
n73 music edition +4gb
arkadaşlar biliyorum bu konuda birçok kez tartışıldı hatta başka sitelerede baktım herkes kesin bişey sölemiyo n73 4gb hafıza kartını destekliyomu yoksa telefon görmüyomu yada görüp te telefonu kastırıyomu deneyen yada kesin bilgisi olan varsa lütfen cevap yazabilirmi bn başka sitelere baktım herkes bnce kaldırmaz fln yazmış ama sadece tahmin bunlar bide başka yerlerde n73 fat32 desteklemiyo diyo oyüzden çalıştırmaz fln da deniyo bunun hakkında bilgisi olan da cevap yazarsa sevincem hatta bi sitede biri bn 4gb taktım 320 mb boş hiç kasmadan çalışıyo demiş doğrumu yalanmı bilmiorum ama işallah doğrudur.
bide yeni versiyonda olur gibi yazılarda yazmışlar yani bu 4gb olayı yeni versiyon çıktığında desteklermi tel neyse bn sorcaklarımı sordum lütfen tahminle değilde deneyen arkadaşlar veya kesin bilgisi olanlar cevap yazsın şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: MrPentgraM ve turkesalp

kaan0

kaan0

Üye
oluyodur bence ama telefon çok kasar ben n81 e 8gb kart taktım çok kasıldı sonra kendi kendine kapanıp durdu

eQooo

eQooo

Üye
2gb bile zor kaldırıyoo4 gb hayatta olmaz parana yazık etme...

ggsmart

Üye
aga napıcan 4 gb hafıza kartı bak bende var n73 music edition hafıza çok dolu iken evet kasıyo biraz bunda temanında çok etkisi var aga sen 4 takarsan destekelr çok fazla kasmaz aam hafıza kartı mesala 3.5 gb dolu ise yani kadar
2 gb dolu ise fazla kasmazz ama sen 2 tane al 2 gb mini sd kart birini koy cüzdanına dursun lazım oldukça değiştir ok..

cemcik44

Üye
bende 2 gb ve 1gb 2tane hafıza kartı var 2 side farklı marka reklam olmasındiye vermiyorum 1gb müzik 300 mb boş.2gb ise video +program gibi ağırlaştıran şeyler attım sadece 100m boş ama 1gb çok kasıyo ve kamera geç açılıyo menüde yavaş .ama 2gb de böyle sorunlar cok az oluyo anlıyacağınız marka ve modelin cihazla uyumu cok önemli bunada dikkat edin

olivetti

olivetti

Üye
hafıza kartı boş olunca kaıyor farketim.telefona avi filmler attım 1gb kartta 146 mb yer kaldı hızlandı.

schumici

schumici

Üye
bende 2 gb ve 1gb 2tane hafıza kartı var 2 side farklı marka reklam olmasındiye vermiyorum 1gb müzik 300 mb boş.2gb ise video +program gibi ağırlaştıran şeyler attım sadece 100m boş ama 1gb çok kasıyo ve kamera geç açılıyo menüde yavaş .ama 2gb de böyle sorunlar cok az oluyo anlıyacağınız marka ve modelin cihazla uyumu cok önemli bunada dikkat edin
aynen bu işte markaya çok dikkat etceksiniz. dikkat ederseniz aynı telefon için örneğin 1gb karta biri kötü diyo biri iyi diyo. bunun nedeni hafıza kartını markası. ucuz diye dandik markaları almayın varsın pahalı olsun ama işiniz sağlam olsun:oke:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bende de var 1gb ve 2gb ama hiç kullamıyom cüzdanda duruyo bana hafıza kartı gereklı olmuyo artık hiç uğraşmıyo şarkı vb. şeylerle

olivetti

olivetti

Üye
dual voltage olursa kaldırabilir diye biliyorum.

necromonic

Üye
Nokia'nın kendi elemanlarının açıklamasına göre 4gb n73 için (müsic edition, internet edition veya standart) çalışmazmış. çünkü mini sd kartlarda 2gb'ın üstü sdhc denen bir teknolojiymiş ve bu teknoloji de n73ten daha yeni olduğu için, yani n73 biraz eski olduğu için çalışmaz diyorlar. bunu yabancı bir forum sitesinden okudum, aynı soruyu yurt dışında da sormuşlar. ayrıca piyasada sdhc olmayan 4gb mini sd kartlar var fakat bunlar kalitesiz ve büyük ihtimalle çin malı olduğundan hem verimsiz hem de kısa ömürlüdür. üstelik bunlar telefon için de zararlıdır. sözün kısası n73 için üst sınır 2gb tır. daha fazlası performans ve eğlence isteyen mobil kullanıcıları için mümkün değildir. yaklaşık 1 yıldır 2gb mini sd kullanıyorum ve üstte de yazanlar gibi hafızada az yer kalınca telefon teklemeye başlıyor, uygulamalar geç açılıyor, özellikle java uygulamalar.

ht_333

Üye
n73 4gb destekler ama telefonun işlemcisi zorlanacağından kullanımı zor hale gelir.Yani telefonu çok zorlar...

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
n73 4gb destekler ama telefonun işlemcisi zorlanacağından kullanımı zor hale gelir.Yani telefonu çok zorlar...
desteklemiyor malesef , işlemci zorlaması fln yok yani direk çalışmıo

firat353535

Üye
hiç denemeyin ben aldım kaldırmadı hemde tel son versiyon biçimlendirmede yaptım gene olmadı paranıza yazık etmeyin kaldırmıyor sakın sakın ben üyeyim ama giriş yapmaya üşendim ziyaretçi olarak yazdım

osman özer

Üye
Bendede n73 ME var. Üstelik versiyonda yükselttim. Telefondaki verilerim 2 GB'a sığmaz oldu. Bende, verileri silmeyi sevmiyorum. Buna rağmen, bütün videolarımı bilgisayara kopyalayıp silmek zorunda kaldım. nihayet 4 GB hafıza kartı aldım. Ama, telefon kartı görmedi (Kingston). Meğer HC olduğu için görmemiş. Daha sonra, piyasanın altını üstüne getirdim ama nafile. 20-30 mağazaya sormama rağmen, 4 GB hc olmayan hafıza kartı bulamadım. n73'ün 4GB'yi çalıştırmamasının sebebi, yüksek kapasite değil, HC oluşudur.

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
çok doğru:oke:

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
önemli olan ne kadar dolu olduğudur..

kayserili_reis

Üye
Ben 8 gb taktım fıstık gibi çalışıyo

asedme

asedme

Üye
bende 6630 war biara 4 gb kartım vardıı 3 gb si doluydu tek bi kasma yoktu

ByPotter

ByPotter

Üye
Bende bu konuyu açacaktım. Çok merak ediyordum

sevimligenc

Üye
kasma falan yok kardeş görmüyo n73 4gb hafıza kartını denedim 2gb tan fazla kaldırmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt