Ayrılanlara ve ya bu düşüncede olanlara...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
Ayrılanlara ve ya bu düşüncede olanlara...
Selam arkadaşlar şu forumdan ayrılıyorum mesajları inanın benim kadar bir çok insanı da rahatsız etmektedir, size bu konunun en tecrübeli ismi olarak biraz tavsiyeler vermek istiyorum.

Ben şahsım olarak forumdan 3 sefer ayrılmış bulunmaktayım her seferinde de sitede admin olarak görev yaptım ilk ayrılığımda böyle bi konu açmıştım, ikinci ayrıldığımda kendimi sınırsız banladım nega banı geri çekti, son ayrıldığımda ise üyeliğimi silmiştim nega onu da geri aldı.

şimdi demem o ki arkadaşlar eğer forumdan ayrılma gibi bi düşünceniz var ise sessiz sedasız gidin inanın "ben forumdan gidiyorum, ben forumu bırakıyorum" gibi konular açmak sizi yüceltmez bu tamamiyle ucuz kahramanlıktan öteye gitmez eğer bir forumda ya da bir ortamda isminizin unutulmamasını istiyorsanız bunu ben forumdan gidiyorum diyerek ucuz kahramanlıklar yaparak yapmayınız, bende yazdım bu gibi konuları fakat benimkisi biraz siyasiydi :) ama son açılan konularda tamamiyle ucuz kahramanlık görüyorum, eğer forumdan gidecekseniz yolunuz açık olsun ama şunu da unutmayım bu forumdan giden kişi ya gururuna yediremeyim farklı bi nick ile geri geliyor ya da ben geldiiim gibi alakasız bi mesajla tekrar geliyor.

Son olarak benim bi felsefem vardır bişey ya 1 dir ya da 0, yani y 1 olun ya da 0 olun ;)
 


mservank

mservank

Üye
o ayrı bir de gitmiyorlar gidemiyorlar
ama sessizce çekip gidenler var belki dönerler
 
Salihyet

Salihyet

Üye
sen giderken baya dil dökmüştüm :ehe hatırlıyorum da :D
valla babam bile gitse forumda konu açmasın.. Valla millet neler diyo , kendi adıma söyliim 2 sene önce ki konu için kendini kanıtlama çabası deniliyor..

ona göre ayağınızı denk alın ;) ne olacağı hiç belli olmas :ehe
 
CEREN

CEREN

Üye
çok doğru söylemişsin murat;)
bende olurda gimek istesem sessiz sedasız gitmeyi tercih ederdim;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
509
Cevap
2
Görüntüleme
783
PALA.
Cevap
5
Görüntüleme
984
DarkredBlue61


Üst Alt