Aydın: Kendime çok güveniyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
Aydın: Kendime çok güveniyorum
Galatasaray'ın gelecek vaat eden genç oyuncuları arasında gösterilen Aydın Yılmaz, yeni sezonda başarılı olacağına inandığını ve kendisine olan güveninin üst seviyede olduğunu söyledi.
Sarı-kırmızılı takımda 2 sezon önce deplasmandaki Konyaspor maçında attığı golle bir anda gündeme gelen, ardından yaşadığı sakatlıklarla da sıkıntılı günler geçiren Aydın Yılmaz, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'da yaşadığı çıkışın, yaşadığı sakatlıkların ve İstanbul Büyükşehir Belediyspor'da kiralık olarak geçirdiği dönemin kendisi için önemli bir tecrübe olduğunu anlatan Aydın, yine bir çıkış yakalayacağını ifade ederek, ''Bu sezon gerçekten kendime çok güveniyorum. Bu sezon inşallah yeni bir çıkış yakalayacağıma inanıyorum. Sakatlıklar olmadığı sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım'' dedi.
Aydın, teknik direktör Michael Skibbe'nin genç oyunculara olumlu bakış açısına dikkati çekerken, antrenör Ümit Davala'nın ise Ümit Milli Takım'dan hocaları olduğunu kaydederek, ''Ümit hoca zaten Ümit Milli Takım'da da hocalığımızı yaptı. Oradaki ikili ilişkilerimiz çok iyiydi. Onun gelmesi bizim için gerçekten avantaj diyebilirim. Hocamız Skibbe'nin gençlere çok önem verdiğini görebiliyoruz. Oyuncularına çok ılımlı ve çok güzel yaklaşıyor. Futbolcularını gerçekten çok iyi motive ediyor'' şeklinde konuştu.
Galatasaray takımında Hakan Şükür, Hasan Şaş, Okan Buruk gibi özdeşleşmiş isimlerden biri olmak istediğini de vurgulayan Aydın, ''Hedefim burada kalıcı olmak. Galatasaray alt yapısından yetiştim. Yaklaşık 10-11 yıldır Galatasaray'ın içindeyim. Profesyonel takımda en üst seviyelere çıkmak istiyorum'' derken, yeni sezonda giyeceği 7 numaralı formanın da kendisi için uğurlu olduğunu sözlerine ekledi.


14.07.2008
Kaynak : AA
 


canturgay

canturgay

Üye
umarım düzgünce oyunlarını oynarlar...;)
 
qurbuz

qurbuz

Üye
bakalım
 
arslansem

arslansem

Üye
Biz bunun gibi futbolcularımızla şampiyonluğu göstere göstere aldık...Ve iddaa ediyorum Aydın ilerde nasıl Arda bi dünya yıldızı olmuşsa onun gibi olacaktır :oke: Diğerleri bayılsın paraları elin adamına :ehe
 

DeCoYZ

Üye
[sıze=4]çocuklar inanmayın demiştik[/sıze]

--------------- Ekleme ---------------

ÇOCUKLAR İNANMAYIN DEMİŞTİK:islik
 
qurbuz

qurbuz

Üye
bakalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt