D880 De Msn Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aaa12

Üye
    Konu Sahibi
D880 De Msn Sorunu
bende d880 var ama balandıgında msn programlarının hepsini denedim cepte msn dahil kulanıcı adı ve parola yanlış diyor ama yanlış :allalla:değil kontrol ediyorum dogru bana yardımcı olurmusunnuz :(

karahanliist

Üye
arkadaşım bende d880 var bende msn ye giremiyorum..Sansung teknik servisi aradım destek almak için ordaki arkadaşta MALUM kendilerine ait olmayan bir program hakkında bilgi veremeyeceğini VEDE YARDIMCI OLMAYACAĞINI söledi... Bende daha önce kullandığım bir msn vardı mobilmsn yani MobileXa vardı onu denedim ..Bağlanamya çalışıyor fakat uzun süre bekliyor hiçbir hata vermiyor öle bekliyor.. Hani yardımcı olmak amacıyla ben sırası ile IMHere 8.0.11,Turbo Msn 1.92 yide denedim bunları hiç tanımıyor bile... Bu konuda deneyimi veya bu işi başarmış bir arkadaşımı var sa yardım bekliyoruz...

lord_danger

lord_danger

Üye
d880 de java,prog v.s yüklemek için hangi kodu yazıyorsunuz? bendede msn var onu kurucam??

cetinayhan17

Üye
--

Son düzenleme:
halomalo

halomalo

Üye
arkadaşım bende d880 var bende msn ye giremiyorum..Sansung teknik servisi aradım destek almak için ordaki arkadaşta MALUM kendilerine ait olmayan bir program hakkında bilgi veremeyeceğini VEDE YARDIMCI OLMAYACAĞINI söledi... Bende daha önce kullandığım bir msn vardı mobilmsn yani MobileXa vardı onu denedim ..Bağlanamya çalışıyor fakat uzun süre bekliyor hiçbir hata vermiyor öle bekliyor.. Hani yardımcı olmak amacıyla ben sırası ile IMHere 8.0.11,Turbo Msn 1.92 yide denedim bunları hiç tanımıyor bile... Bu konuda deneyimi veya bu işi başarmış bir arkadaşımı var sa yardım bekliyoruz...
cok tesekkurler

SerSerjNjm

Üye
ßende D880 KuLLanıyorum Ve Msn'e ßağLanıyorum ßağLanamayan ARkadaşLar Yazsın eLimden GeLdiğince Yardımcı oLmaya ÇaLışıyım..

gr8raca

gr8raca

Üye
Sevgili SerSerjNjm arkadaşım benim problemim yok ben baglanıyorum sorun yaşayan arkadaşlar yazsın yardımcı olayım demişsin buraya kadar her şey güzel de...zaten yukarıda yazan arkadaşlar sorunu oldukları için oraya yazmışlar varsa bildigin birşeyler paylaş bizde faydalanıp teşekkür edelim.. Deil mi :)

SerSerjNjm

Üye
Arkadaşım ßenim KuLLandığım Yöntemi MuhakkakKi KuLLanan ArkadaşLar Vardır Yinede DenemeyenLer Hiç UyguLamayanLar İçin SöyLiyim ÖnceLikLe Avea Yada Vodafone Hattımızdan GecerLi Wap AyarLarını Yapmamız Gerekiyor Şunu SöyLiym Avea Müşteri HizmetLerini ßen Aradım YakLaşık ßi yarım Saat İçinde Cevap VerdiLer Ama oLsun Yapmam Gereken AyarLarı ßana SöyLediLer TeLefonumuzun ProfiL AyarLarından Yani Tarayıcı-Profil Ayarlarından Boş ßi Secenege GeLip ßütün SeçeneKLeri ßoş ßırakarak

Sadece
GPRS AyarLarından APN'ye "internet" Yazıyoruz ve Kaydediyoruz TeLefonu Kapatıp Açıyoruz.. ßen Şu Anda Aveadan ßağLanıyrm Sorun Yok

ABONE 5MB yazın 9495 e Gönderin Diger Paket SeçenekLerinide SeçeßiLirsiniz..Denemeyen ArkadaşLar DenesinLer YazsınLar..

goldenrace

Üye
öffffff bu msn e care yok mu yaaa..

mertenver

Üye
bende de d880 ver msn icin yardimci olurmusunuz

hknysch

Üye
çok basit e buddy yükleyin kurulduğunda ilk girer sonrada zama aşımına uğrar bunu önlemek için java dünyasi ayarlar apn----internet proxy--- kapali yapin kanka msn de ayni sadece msn için kanka msn i tavsiye ederim indirmeler sitede mevcut vodafone turkcll de olur tarayici aayarlariyla uğraşmayin eğer yine olmassa e budy açilirken soket bağlantisina hayir http gelir ona evet diyin azz sonra girer

simerenyaaa

Üye
bende de var d880 ebuddy yukledım n 95 sürüm değiştirp d 880 yukledım ve 10 msn face space her turlu seyı acıyorum :)

gunahsız21

gunahsız21

Üye
hıc bırsey yapmanıza gerek yok bu sıteden dırek sorunsuz ındırın wap.kankamsn.com

Takipçi Satın Al

Üst Alt