Bu Saat İtibariyle Sevdiğimden Ayrılmış Olup, Kafam Sakin Olduğu Kadar Dumanlı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bu Saat İtibariyle Sevdiğimden Ayrılmış Olup, Kafam Sakin Olduğu Kadar Dumanlı..

Evet az önce yapmış olduğum telefon görüşmesinin neticesinde başımın belası kendisini kraliçe sanan bir tipten kurtulmuş bulunuyorum. Bunu kutlamam lazım.

Ve şuanda Çelik Erişçi'den Güle Güle'yi dinliyorum...

Bu aşka paydos şunu bil bitti
Sıkıldım peşinde koşmaktan
Bir gün hasret birgün nefret
Çıkamadım bu işin içinden

Sevgimi verdim bile bile
Gönlümü verdim seve seve
Sen aşkını al git
Bak vakti geldi kaçmanın
Hadi güzelim sana güle güle

E çok cıvıttın iyice azıttın
Hiç birşey olmaz bu aşktan
Şimdi gel barışalım diyorsun
Bir daha dayanamamki baştan

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Geçmiş olsun demek düşer o zaman bizede :)

xkadir61

xkadir61

Üye
hayırlısı olsun ne diyelim. sana kızmı yok.:ok2:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Çok şükür geldi geçti bitti. Kurtulduk.

xkadir61

xkadir61

Üye
bunca zaman nasıl tahammül ettin peki? sondamla yeni düştü bardağa herhalde:allalla:

ufuk023

Üye
ama tekrar barışacaksınız. bunu söylemişlerdi dersin birgün....en fazla 1hafta sürer:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
ama tekrar barışacaksınız. bunu söylemişlerdi dersin birgün....en fazla 1hafta sürer:)
8 Kez Arkasına Dönğp Bakmayan Biri 9. Kez De Bakmaz. Sildiğim Zaman Tek Kalemde Silerim. Başkalarına Benzemem...

DefectoR

Üye
özelini burda paylaşman doğru mu? o kıza da biraz saygısızlık olmuyor mu??? bence bi erkek sevgili ya da eş anlamında özelini böyle yerde paylaşmamalı...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
özelini burda paylaşman doğru mu? o kıza da biraz saygısızlık olmuyor mu??? bence bi erkek sevgili ya da eş anlamında özelini böyle yerde paylaşmamalı...

Ne alaka? Nasıl bir saygısızlık var?

DefectoR

Üye
Ne alaka? Nasıl bir saygısızlık var?
ESKİ kız arkadaşın için yazdıklarını sakin kafa ile okuduktan sonra anlarsın ;)

kaldı ki o senin özelin ayrılmakta senin özelinde barışmakta bişiler yaşanırsa iki kişi arasında yaşanır... gerisi magazinsel olmaz mı ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Alakası bile yok. Rencide edici hiçbir söz, kelime yok.

DefectoR

Üye
Alakası bile yok. Rencide edici hiçbir söz, kelime yok.
söze ne gerek var ki? davranış bi felaket ;) neyse bu senin özelin ama işte benim erkeklik felsefemde olmayan bi olgu idi bunu paylaşmak istedim. Benim bi özelim vardır ve bunu bi ben bilirim ben ayrılmışım barışmışım sevmişim sevilmişin bu maxicepi ilgilendirmez ;) beni ilgilendirir... özetle bu idi.

saygılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bil Mukabele;
Hürmetler.

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlı olsun derim çünkü o seni kaybetmiş :)

YsF_90

YsF_90

Üye
sen kurtulduğunu düşünüyorsan bizede seni kutlamak düşer. hayırlı olsun. gerçekten bazıları böyle dert oluyorlar. bende dün ayrıldım kurtudum. ikimizinde gözü aydın.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
vatana millete ve maxicebe hayırlı uğurlu olsun.
herşeyin hayırlısı dostum

mAd_girL

mAd_girL

Üye
keşke arkasından daha düzgün konuşsaydın ayıp olmamış mı biriside senin arkandan böyle konuşur gün gelir... :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun derim çünkü o seni kaybetmiş :)

Eyvallah Ozan çok haklısın ;)

sen kurtulduğunu düşünüyorsan bizede seni kutlamak düşer. hayırlı olsun. gerçekten bazıları böyle dert oluyorlar. bende dün ayrıldım kurtudum. ikimizinde gözü aydın.

Seninde gözün aydın o zaman :oke:

vatana millete ve maxicebe hayırlı uğurlu olsun.
herşeyin hayırlısı dostum

Eyvallah kardeşim :oke: Kafam rahatladı stres yok, hesap soran , yerli yersiz arayıp nerdesin ne yapıyorsun diyen yok ;)

keşke arkasından daha düzgün konuşsaydın ayıp olmamış mı biriside senin arkandan böyle konuşur gün gelir... :)

Toprağım benim arkamdan hiçkimse böyle konuşmaz daha doğrusu konuşamaz. Çünkü ben sevdim mi TAM ve ADAM gibi severim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...