Son Dakika:Avea'dan Her Ay 3 Saat Bedava Konuşma(Kalıcı Kampanyadır)

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika:Avea'dan Her Ay 3 Saat Bedava Konuşma(Kalıcı Kampanyadır)
Patlican birinci yaşını kutluyor ve üyelerine benzersiz hediyeler sunuyor. Bundan böyle Patlican üyesi faturasız bireysel hat abonelerinin, her ay tek seferde yüklediği ilk 150 ve üzeri kontör yüklemesi için 180 dakika bedava!

Patlican genci, yüklediğin her 150 kontör için 3 saat uzun uzun, doya doya, rahat rahat bedava konuş ve diğer 1. Yıl Hediyeleri için Patlican.com.tr'yi takip et.
Gençlere en iyi teklif yine Avea'da!

Detaylar

• Uygulama 3 Haziran tarihinden itibaren tek seferde 150 ve üzeri kontör yüklemesi yapan Patlican'a üye bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.
  • Hediye konuşma süresi tüm Avealıları aramak için kullanılabilecektir.
  • Faturasız hatlarda, şebeke için hediye 180 dakika, üye olduktan sonra otomatik olarak yüklenecek ve kullanılmayan dakikalar 30 gün sonra silinecektir.
  • Bu promosyondan bir ay içinde en fazla bir kez faydalanılabilir.
  • Bu geçici bir kampanya değil, Patlican üyelerine yönelik kalıcı bir uygulamadır.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Valla Çok İyi Yaaa.Ben Patlican Üyesiyim Hemen Alayım 150 Knt Bari:)..Saol Bilgi İçin

arslansem

arslansem

Üye
Avea bastırıyor...Kazanan yine biz oluyoruz :)

FerreT

FerreT

Üye
tamda kontör yükleyecektim..bilgi için saol 100 kontöre güme gidecektik :)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
ewt bu turkcellin kampuscell tarifisindeki 2 saat kampanyasına güzel bir misilleme ollmuş. bravo avea böyle devam et.

corlulu

corlulu

Üye
Bunu kullanıyorum çok işe yarıyo vallaha

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşlar bende aveadan mobil öğrenciyim patlican a nasıl üye oluyoz size zahmet yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

alemci776

alemci776

Üye
.ok sağol paylaşım için

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
bilgilendirme için tşk..

Yasminozz

Yasminozz

Üye

hande gül

Üye
ama hep 150 kontöre oluyo ben vodafone luydum 100 yukledıımde 15 dk sı 1 kontöre konusuyodum aslında 100 yapsalardı olurdu

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
hemen 150 yükleyelim :)

rollercoaster

rollercoaster

Üye
bedava 3 saat her yöne olsaydı bomba olurdu..:) trkcell in yaptığı gibi..

Üst Alt