İşte Amerikan ************** camide yaptıkları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
İşte Amerikan ************** camide yaptıkları

Camide çakalların sadist duygularının tatmini :

Ağır yaralı bir Irak'lı asker bir camide yatıyordu; Amerikalı asker camiye girdi ve kameraların önünde SİLAHSIZ Iraklıyı başından vurup öldürdü

Irak'ın Felluce kentinde operasyon düzenleyen Amerikan deniz piyadelerine mensup bir asker, bir camideki ağır yaralı ve silahsız Iraklıyı televizyon kameralarının önünde başından vurarak öldürdü. Olay, Amerikan televizyonlarının çoğunda birinci haber olarak gösterilirken, ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) söz konusu asker hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
elbet bir gün onlara da sıra gelecek...hak hukuk belki bu dünyada yok ama.....olacak öbür tarafta...

CEREN

CEREN

Üye
Allah cezlarını verecek onların er ya da geç
biz sadece üzülebiliyoruz başka bişey gelmiyor malesef elimizden:(

yusufucan

yusufucan

Üye
elbett allah Belalarını verir merak etmeyin

looney

looney

Üye
ALLAH belalarını versin :@

ufuk023

Üye
ya forumlada son mesajım olacak walla kendimi zor tutuyorum.... bunları varya ......:@:@:@

kyoman

kyoman

Üye
Ve halada ABD ye destek veriyor ,, Bu ülkeyi onlara mekan olarak kullandırıyoruz...

Solamente

Üye
Büyüklüğüne kurban olduğum görüyo bunları burdada verir cezaları hiçkimsenin hakkı kimsede kalmaz

mavis45

mavis45

Üye
allah cezalarını verir burda olmasa öbür dünyada mutlaka hakeden hakettiğini bulur

c3r3n

c3r3n

Üye
daha önce verilmişti.. pislikler :@

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
AsLında Savaşın da KuraLLarı Vardır.. Ama A.B.D. Hepsini Çiğneyip Geçti.. Irak Ordusu Ortadan KayboLurken oLan MiLyonLarca SiviLe oLdu..

Peki Ya IrakLıLar AmerikaLıLara Niye Hiç Direnmedi ?

OnLara ÖzgürLük GetirmediLer mi? Saddam Hüseyin YakaLandığında Bütün Irak Bayram Etmedi mi? Sonunda KurtuLduk DemediLer mi? Amerikan AskerLerini Irak'tan Püskürtmeye ÇaLışan Zerkawi ve MiLitanLarı öLdürüLdükten Sonra Irak'da "TeröristLer öLdürüLdü" iLan ediLmedi mi? Evet hakLısınız "Herkes Hakettiğini BuLuyor.."

Dünya'nın En GüçLü Yaratığı = A.B.D.
Bu Yaratığın Köpeği = İsraiL
Bu Yaratığın Soytarısı = İngiLtere,Fransa
Bu Yaratığın KöLesi = 3.Dünya üLkeLeri

eLbet Birgün CezaLarını BuLacakLar..

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Dünya'nın En GüçLü Yaratığı = A.B.D.
Bu Yaratığın Köpeği = İsraiL
Bu Yaratığın Soytarısı = İngiLtere,Fransa
Bu Yaratığın KöLesi = 3.Dünya üLkeLeri

eLbet Birgün CezaLarını BuLacakLar..

;) çok doğru

_KadirşinaS_

Üye
Bu konunun en güzel yorumu şu. Saygıdeğer bir kişinin sözlerinden alıntı yapacağım:
Zalim Allah'ın kılıcıdır. Ne zaman müslüman üstüne düşen vazfiye hakkıyla yerine getiremez, o vakit Allah o kılıcını kullanır. Ama sonra dönüp tekrar o kılıçtan da intikamını alır.

Üstelik Irak bunu fazlasıyla hakediyor. Peygamberlere en çok zulüm edilen, hatta Peygamber Efendimiz'in çok sevdiği torunları Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin'in haince katledildiği yer de Irak'tır. Irak bu veballeri ancak bu şekilde kanıyla ödeyebilirdi, öyle de oluyor. Ne zaman Irak halkı kendine gelip, tövbe eder; Türk Kurtuluş savaşı gibi onurlu bir savaşla yurdunu kurtarırsa ancak o zaman kurtuluşa erer.

alikelek

Üye
gün gelir devran döner bi söz var bilmem bilirmisiniz allah nerede en kötü bir kavim varsa türkleri onları yok etmesi için üzerlerine yollar...

KAFKAS KARTALI

Üye
Benim imzam ı okuyun. Bazı şeyleri öğrenirsiniz.
çıkıpta bundan sonra ben abd müziği dinleyecem. Vay henry benim adamım
vay ben ispanya ya gitmek isterdim vb. Sözleri söyleyen varmıdır acaba.
Filistinde olanlar bizim başımıza gelse ne yapardık.
Acaba?
Bir dakikanızı ayırın düşünün. Hayatı toz pembe yaşamayın artık.
Bu hayat gelip geçici. Ben hala uyku yu çok seviyorum diyorsan kendi kararın.
Baba kızına tecavüz ediyor. Kız annesini öldürüyor. Baba kendi evini bombalıyor. Vb.
Hala uykuyu seviyormusun.

XMEN_43

XMEN_43

Üye
allah cezalarını versinn

ademvehavva

ademvehavva

Üye
Ve halada ABD ye destek veriyor ,, Bu ülkeyi onlara mekan olarak kullandırıyoruz...
eğer biz incirlik üssünü kullandırmasaydık ırağa girmeye cesaret bile edemezlerdi bi düşünün bakalım biz olmasaydık onlar buraya 10.000 lerce km uzaktan gelipte camilerimizde bunları yapabilirlermiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...