Köyde ahlaksız teklif cinayeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi

Yaşar Sevgi, köyde tecavüz etmek istediği evli ve üç çocuklu kadının evine girmek isterken, kadın tarafından öldürüldü

Muğla'da Datça'nın Yaka köyünde hiç evlenmeyen ve yalnız yaşayan 49 yaşındaki Yaşar Sevgi, 3 çocuk annesi 52 yaşındaki kadının evine zorla girip tecavüze kalkışınca canından oldu.

Önceki akşam tüfeğiyle evden çıkan Yaşar Sevgi, kahvenin önünden geçerken köylülere domuz avına gittiğini söyledi.

Ancak üç oğlu Marmaris'te olan ve arıcılık yapan eşi de Ankara'ya gittiği için evde yalnız kalan Ş.S.'nin kapısını çaldı.

Kapıyı açmayan kadına birlikte olmak istediğini söyleyen Sevgi, reddedilince para teklif etti.

Gözü dönen Yaşar Sevgi, kadını tehdit etmeye ve pencereyi zorlamaya başladı.

Ş.S. eşine ait tüfekle Yaşar Sevgi'ye tek el ateş etti.

Kurşun kalbine isabet eden Yaşar Sevgi olay yerinde öldü. Gözaltına alınan Ş.S. namusunu koruduğunu söyledi.

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
Bole Adamlar Yuznden Kadıncağız Hapıs Yatıcak !!!!!!!!

omayra

Üye
Olay anlatıldığı gibi ise, tek kelime ile meşru müdafaaya girer. Tek el ateş etmiş, meşru müdafaada sınırın aşılması gibi görünmüyor. Kadına ceza verilmez. Kısa zamanda çıkar. Ama elini kana buladı. Kadın ne kadar haklı olsa da köylü onu barındırmaz gibi geliyor bana. Allah geçmiş etsin.

mservank

mservank

Üye
Olay anlatıldığı gibi ise, tek kelime ile meşru müdafaaya girer. Tek el ateş etmiş, meşru müdafaada sınırın aşılması gibi görünmüyor. Kadına ceza verilmez. Kısa zamanda çıkar. Ama elini kana buladı. Kadın ne kadar haklı olsa da köylü onu barındırmaz gibi geliyor bana. Allah geçmiş etsin.

Evet bence de kadın ne kadar da haklı olsa barındırmazlar.

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi

hukuk adına yaptığın yorumlar profesyonelce sanki bir avukat gibi yüzde yüz doğru ama türkiyede mahkemelerin başlaması bile uzun bir süre sürüyor.bencede allah o kadına yardım etsin hayat artık onun daha zor olacak...:(

omayra

Üye
türkiyede mahkemelerin başlaması bile uzun bir süre sürüyor.:(

Kadın şu anda tutukludur. Tutuklu işler ivedilikle görülür. En geç iki ayda bir tutukluluk durumu görüşülmek zorunda. Mahkemelerin uzun sürdüğü bir gerçek. Ama hak kaybına mahal vermemek için meşru müdafaa olduğu alenen belli olan işlerde tutukluluğu uzatmazlar, tahliye ederek dışardan duruşmayı görürler. Yargılama bir iki sene sürse de bu kadar uzun süre tutuklu bırakılmaz.

ufuk023

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin hukuki bilgiler için çok teşekkür ediyorum. hangi meslek ile uğrasıyorsunuz acaba.:)

CanceR

CanceR

Üye
tek kelime ile hak etmiş :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt