fifa 2008 ile gta 3 için pc özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
fifa 2008 ile gta 3 için pc özellikleri
ya ben oyunları alcam ama pc kaldırırmı dersiniz yada özellikleri yazabilirseniz sevinirim;

bu benim pc özellikleri

• Beğen
Tepkiler: olur_21_47

Ozan

Ozan

Admin
Ram 2Gb olmalı ve Ekran Kartı da iyi bişey olmalı resimde yazmıyor

canturgay

canturgay

Üye
bu adreste -select product- yazan yerde oyunu seçtikten sonra -can you run it- butonuna bas. analiz bittikten sonra yeşil olursa kaldırır. kırmızı olursa kaldırmaz bilgisayarın..;)

[KARA_KARTAL]

Üye
Kardeş acar hiç uğraşma hemde cok rahat acar :oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
benim ram 2gb, işlemci 3ghz ,ekran kartı ati9500 ben bile zorlanıyorum. bence enazından 1gb ram takviyesi yapmalısın.:)

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
bu adreste -select product- yazan yerde oyunu seçtikten sonra -can you run it- butonuna bas. analiz bittikten sonra yeşil olursa kaldırır. kırmızı olursa kaldırmaz bilgisayarın..;)

arkadaşım saol şöyle yazdı oluyomu;

--------------- Ekleme ---------------

hepinize çok tşk

canturgay

canturgay

Üye
evet oluyor. kurabilirsin oyunu...:)

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
oh be

semih_sk

semih_sk

Üye
kardes benim Ram 256 idi ve GTA 3 kaldiriyordu..a Fifa 2008 Hayir ..Fifa `yi oynadigimda donuyordu..ama simdi RAM 1.25 Gb oldugu icin artik boyle bir problemim yok

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Fifayı bilmem de GTa yı rahat kaldırır

deniz-17

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tşk.

KingBy

Üye
512 ram var fifa 2008 kaldırmıo :P

erqinn

Üye
Analyzing this computer for: FIFA Manager 2009Before System Requirements Lab can analyze this computer you need to give your permission to download an ActiveX or Java Plug-in component called SysReqLab.cab or SRLApplet from Husdawg, LLC. For more information about this component, see below. You may need to disable any Pop-up blocker you are using in order to use this service. Error: There was a problem downloading the ActiveX component. One of the following happened.
1) You did not give your permission to download the ActiveX component (sysreqlab.cab from Husdawg, LLC). If so, you can start over (you will have to close the browser and start over), run this service again and give your permission.
2) Your browser settings do not allow browser Plug-ins to be installed. You can change your settings and try again.
MORE INFORMATION ABOUT THIS TOOL
  • It can only be downloaded with your permission.
  • No personally identifiable information is collected.
  • Easy and fast to download and run.
  • Easily removed after analysis performed.
  • If you are behind a firewall, you may not have permission to download browser components.
  • Your browser's security settings must allow you to install ActiveX/Java Plug-in components.
  • The tool is not Spyware or Adware.