Nokia 5610 Xpress Music ve Nokia 5310 Xpress Music

Sponsorlu Bağlantılar

lyon_69

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5610 Xpress Music ve Nokia 5310 Xpress Music
Nokia 5610 Xpress Music

Nokia özellikle eğlence, müzik ve oyun fonksiyonlarını destekleyen yeni modeli Nokia 5610 XpressMusic cep telefonunu duyurdu. Yeni Nokia 5610 XpressMusic cep telefonu genişletilmiş hafızası, büyük LCD ekranı ve yükseltilmiş pil performansı ve müzik dinleme veya oyun oynama kontrol tuşları ile eğlence uygulamalarına hızlı ve kolay ulaşım sağlıyor. İnce, alüminyum malzemeden üretilmiş gövdeye sahip Nokia 5610 XpressMusic mobil telefon zengin özellikleri kendine has bir tasarımda sunuyor. Nokia 5610 XpressMusic cep telefonu 22 saate varan müzik dinleme performansının yansıra opsiyonel olarak kullanılabilecek 4GB kapasiteli bir microSD bellek kartı ile 3,000 adete ulaşan müzik dosyasını depolayabiliyor.

Nokia 5310 Xpress Music

Nokia özellikle eğlence, müzik ve oyun fonksiyonlarını destekleyen yeni modeli Nokia 5310 XpressMusic cep telefonunu duyurdu. Yeni Nokia 5310 XpressMusic cep telefonu genişletilmiş hafızası, büyük LCD ekranı ve yükseltilmiş pil performansı ve müzik dinleme veya oyun oynama kontrol tuşları ile eğlence uygulamalarına hızlı ve kolay ulaşım sağlıyor. İnce, alüminyum malzemeden üretilmiş gövdeye sahip Nokia 5310 XpressMusic mobil telefon zengin özellikleri kendine has bir tasarımda sunuyor. Sadece 9.9 mm inceliğinde ve 71 gram ağırlığında olan Nokia 5310 cep telefonu cebe ya da çantaya rahatlıkla sığıyor. Nokia 5310 XpressMusic cep telefonu 18 saate varan müzik dinleme performansı sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: FenerbahceMKA ve orduluyıldız

MİLLER

Üye
5610 alacam ama n73 üm var ne dersiniz

gabico

gabico

Üye
5610 alacam ama n73 üm var ne dersiniz

:nono::nono: sen bilirsin dostum ama nokia 5700 xpress music en net çıkaranıdır.Buda nokia tarafından kanıtlanmıştır sana nokia 5610 yerine 5700 ı tavsiye ederim :nono::nono::box

ertu5252

Üye
arkadaşlar bende N72 war 5700ı çok beğendim onu almayı düşünüorum ama bu iki telefonda güzel bunlardan hangilerini önerirsiniz ? bir sorum daha olucak 5310 xm 5610 xm ses kalitesi aynımı ? Şimdiden teşekkürler

baraktas

Üye
bana bu telefonların mavi ve kırmızı teması lazım acill!!!!!!!!!!!

murat94

Üye
hepiniz lamersiniz olum elinizde n serisi war gitmis 5610 istiyorsunuz ben suan 5610 kullanıyorum berbat bir telefon sadece şekli iyi program desen s40 sadece java calıştırıyor(en cok burası berbat), hatalı uretım sarkı dinlerken arada donuyor n serisinde en sevdiğim sey msn oyun oynarken menü tuşuna basıldıgında oyunun hala devam etmesı ama s40 larda o yokk

--------------- Ekleme ---------------

express musıc ıstıyorsanız bende 5700 5800 tavsiyee ederimmm

--------------- Ekleme ---------------

express musıc ıstıyorsanız bende 5700 5800 tavsiyee ederimmm

fatih gsm

Üye
5310 orji kapak lasım acillll

ayrapot

Üye
bence 5610 güzel bende 5610 tavsiye ediyorum

ertugrul.k

ertugrul.k