>>>Audible V1.0 müzik Oynatıcısı<<<

Sponsorlu Bağlantılar

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Emeğine sağlık yanlız aklıma bi soru takıldı bu programın normaı, telefonun kendi orjinal mp3 playerından ne farkı var...Cevaplarsan sevinirim. tek fark görsellikse gerek yok.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Bütün programların görsellik farkı var zaten ;)

darknessidea

Üye
bu program sanırım internetten indirdiği parçaları çalıyo hafızadaki parçaları çalmıyo

$hirin

$hirin

Üye
tesekkürler

xkadir61

xkadir61

Üye
emeğine sağlık, n73'de denedim çalışıyor ama dosyaları bulamıyorum. kod falanda istiyor.:)

sheik38

sheik38

Üye
eklayzer varmiii

eneees

Üye
Emeğine sağlık yanlız aklıma bi soru takıldı bu programın normaı, telefonun kendi orjinal mp3 playerından ne farkı var...Cevaplarsan sevinirim. tek fark görsellikse gerek yok.

Neden gerek yok görsellik de iyidir.

ozan444

ozan444

Üye
saol arkadasim gusel tasarimi var

kanka23

Üye
ya kardes wınrardan cıkarırken sıfre ısdıyor:S:agla

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
ş*i*f*r*e*s*i maxicep.com

helvalızeplin

Üye
yahu bu 6260a yüklenmiyo özellikleri desteklemiyonuş pehhh bi çözümü olan varmı

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
yahu bu 6260a yüklenmiyo özellikleri desteklemiyonuş pehhh bi çözümü olan varmı

Kardeşim 6260 S60V2 uyumlu telefon o yüzden bu program onu desteklemez... Programın symbianı s60 V3 o yüzden kabul etmez...

bonrevi2002

Üye
dosya bozuk diyo

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
demesi imkansız kaç kere yükledim ben bu programı...

rumuzfelaket

rumuzfelaket

Üye
dosya şifreli şifresi ne bunun

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
maxicep.com

bark_41

bark_41

Üye
güzel arkadaşım iyi güzel bu bprogramı koymuşun siteyede bide sorulara ve sorunlara kulak ver..bak arkadaşın biri ne diyor,mp3 çalamıyorum diyor,progamın içine telefondaki müzikleri nasıl ekleyecegiz diyor..bi bildigin varsa yardımcı ol..mubarek daha hayırlı olur..teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

şifre yi arkadaş vermiş programın üst tarafında zip pas:maxicep.com bu olması lazım.

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Güzel arkadaşım tamam ben seni anladım fakat şu anda kendim denicem diyorum fakat telefon kablosu yanımda yok ben 1 gün içinde sana ve diğer arkadailara cevap vereceğim ;)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bu programa kendi telefon hafızasından müzik eklenmiyo internetten indirip dinliyebiliyosun o yüsden bu program hiç bi işe yaramas yinede tşk ler

sametugba

sametugba

Üye
umarım kullanan beğenir...teşekkürler

Üst Alt