Şansın Farkına Varmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omayra

Üye
    Konu Sahibi
Şansın Farkına Varmak
Bir arkadaşım, diğer arkadaşımın evinde ütüyü fişte unutmuş. Evin bir odası yanmış ama, tüm ev, duvarlar, tavan, yerler, eşyalar, her yer simsiyah... İtfaiye gelip yangını söndürmüş. Temizlik şirketi bugün gelip evi temizlemiş ama duvarların tavanların siyahlığı baki. Haftasonu badana yaptıracak arkadaşım.

Arkadaşlarım evde yangın çıktığında uyuyor olabilirler ve ölebilirlerdi, yangın diğer odalara sıçrayabilir, tüm eşyalar kül olabilirdi, komşuların evlerine de yangın sıçrayabilir, onların da can ve mal kaybına uğramasına neden olunabilirdi... Tüm bunlar olmadığı için çok şanslılar.

Bunları niçin sizinle paylaştığım konusuna gelince; bu durum bizim de başımıza gelebilirdi. Biz de çok şanslıyız. Bunun farkında olalım istedim.

Ufak şeylere alınıp darılıyoruz. Küçücük bir mesele sinirlerimizi bozabiliyor, canımız sıkılabiliyor ve hayatı kendimize zehredebiliyoruz. Bugün arkadaşım evi o halde olmasına rağmen ne yapalım, hayat devam ediyor, daha beteri de olabilirdi diyordu...

Hayat devam ediyor. Biz bu gerçeğin belki de çoğu zaman farkına varamasak da, akıp gidiyor işte...

mservank

mservank

Üye
Aynen dün bizim binada yangın çıktı 1. katta kadın bir şeyler kızartırken yağ yanmaya başlayınca aspiratör yanmış ve duvarlar kararmış çok şükür ki diğer odalara bir şey olmadı
apartmanın için duman dolunca aşağı inmek zorunda kaldık o heyecanla ocağı açık bırakmışız
içeri girdiğimde gaz kokusu hissettim daha fazla zarar gelmeden kurtardık pencereleri açtım hemen
gaz bu şakaya gelmez
neyseki çok şanslıydık bunun farkına vardım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
Allah korumuş gene

FerreT

FerreT

Üye
Şans die bişey yoktur :coold: Öyle olması gerekiyordur,öyle olmuştur

iremm

iremm

Üye
Şans die bişey yoktur :coold: Öyle olması gerekiyordur,öyle olmuştur

+1 katılıyorum ;)
bence bundan çıkaracağımız çok şey var şuanda aldığımız nefes bzm için çok değerli yapmamız gereken Allah şükr etmek ;)

FerreT

FerreT

Üye
Tesadüf veya şans yerine tevafukta diyebiliriz.Şimdi böylede düşünebilirsin ben bu konuyu ne için açtım ne cevap aldım diyebilirsin.O zamanda
Ufak şeylere alınıp darılıyoruz. Küçücük bir mesele sinirlerimizi bozabiliyor, canımız sıkılabiliyor ve hayatı kendimize zehredebiliyoruz. .
Cümlesini hatırlarsın :coold:

c3r3n

c3r3n

Üye
bununla geçmiş olsun yaa.her zaman şans gülmez..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bir kitapta okumuştum...
şans hazırlıklı olarak fırsatlarla karşılaşmaktır diye....

ama geçmiş olsun...

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Geçmiş olsun, ne diyelim. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt