Bediüzzaman said nursi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tsubasa

tsubasa

Üye
ne yani ben türbana karşıyım ve hayvanmıyım?

ademvehavva

ademvehavva

Üye
ne anlamak istersen öyle ben orda sana öyle bişey demedim amaaaaaa yarası olan gocunur demektende kendimi alamıyorum verecek cevap veremedin böyle çarpıtıyorsun.

mservank

mservank

Üye
yeter yav bu tartışma hala tartışıyorsunuz

tsubasa

tsubasa

Üye
:D komiksin

ademvehavva

ademvehavva

Üye
muhahahahahaha asıl komik sensin cevabını ne kadar güzel aldın farkındasın değil mi aynaya bi baksana morarmışmısın

tsubasa

tsubasa

Üye
ooo seviye iyice düştü...yaş kaç senin?

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
seninle daha fazla tartışamıcam,daha önce ne yazdıysam buraya belgesini göstererek yazdım okuyamadığını varsayıyorum çünkü yönetici tarafından silinmişler...imzan dan zaten nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğun anlaşılıyor,türbanı savunuş tarzına da bakın...

o sözler mehmet akif ersoya ayit ne varmış ki sen ondan daha kuvvetli milliyetçi mi arıyosun sen ne deiğini bilmiyorsun yorum yaptığın kişiler hakkında sağlam bilgiler topla ondan sonra tartışmaya çık.

tsubasa

tsubasa

Üye
ben sözlerde değilim sözlerin o resimle bağdaştırılmasındayım,açık açık pravokasyon bu

ademvehavva

ademvehavva

Üye
hadi bee ne resmi olacak tı ya orda bacıın örtüsü diyor artık kabul et ve sus

iremm

iremm

Üye
ooooo bu ne yaa ortam iice seviyeyi düşürmüş sakin olun brz kimse kendi görüşünden vazgeçmeyeceğine göre gereksiz yere nie tartışıyorsunuz? yha bu konuyu sevmeyenler varsa girmesin bu başlığa olsn bitsin

ademvehavva

ademvehavva

Üye
farklı düşünüyorsan hakret etme senin bacın nasıl örtünüyormuş söylede bilelim o kızların örtünmesinde ne var

tsubasa

tsubasa

Üye
zzzz tamam hadi.mümkünse konu kilitlensin

ademvehavva

ademvehavva

Üye
Artık Konuşamıyon Gene Verecek Cevabın Yok Ama Bu önyargılarından Dönmüyorsun Bi Türlü.

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
HAAA BİLMEM KACINCI YÜZYILIN İSLAM ALİMLERİ K.BAQMAYN EMEE SAYGISIZLIK OLMASN AMA BN OKUAMAM:s

ademvehavva

ademvehavva

Üye
HAAA BİLMEM KACINCI YÜZYILIN İSLAM ALİMLERİ K.BAQMAYN EMEE SAYGISIZLIK OLMASN AMA BN OKUAMAM:s
okumayacaktında niye girdin BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ BİLMEM KAÇINCI YÜZYILIN ALİMİ DEĞİL 20. YY ALİMİDİR

mservank

mservank

Üye
Yeter ya bu konu çok uzadı kilitlensin artık nedir bu

tsubasa

tsubasa

Üye
bende kendimi alim ilan ediyorum bundan sonra :Dherkes kendini alim ilan edebiliyorsa bende ederim.bende kendimi 21 yüzyılın için asrın harikası ilan ediyorum:Dvarmı böle bişe ya

ademvehavva

ademvehavva

Üye
o insan kendini lafla alim ilan etmemiş yeter artık bu düşmanlığıun sakın bu yaptıklarından yarın pişmanlık duymayasın

mservank

mservank

Üye
o insan kendini lafla alim ilan etmemiş yeter artık bu düşmanlığıun sakın bu yaptıklarından yarın pişmanlık duymayasın
Boşver artık herkes kendi yaptıklarıyla ve düşündükleriyle yargılanır.:oke:
bende kendimi alim ilan ediyorum bundan sonra :Dherkes kendini alim ilan edebiliyorsa bende ederim.bende kendimi 21 yüzyılın için asrın harikası ilan ediyorum:Dvarmı böle bişe ya
Sen de sevmediğin düşünce veya şahıslara saygılı olmayı öğren.:oke:

tsubasa

tsubasa

Üye
sevmedigim insana saygı duymak zorunda degilim.alimliginide kabul etmiyorum,kim gelirse gelsinde kabul ettiremez.o insan kendini asrın harikası ilan etmiş daha nolsun?bu nası islam önderligi?nerde kaldı mütevazilik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt