NOKIA, çok acil yardım :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

werwe

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA, çok acil yardım :/
yaklaşık 2ay önce nokia 5300 aldım.. müzik, resim vb şeylerle telefona fazla yüklenmedim, abuk sabuk hiçbi program kurma girişimlerinde bulunmadım.. ama buna rağmen an itibariyle telefonum sapıtmış bulunmakta.. :@
dün tam telefonun temasını değiştiriyodum (teli ilk aldığımda netten indirdiğim daha önce defalarca kullandığım bi tema) bi anda telefon dondu kaldı.. kapatmaya çalıştım kapanmadı.. en sonunda pili çıkarmak zorunda kaldım.. tekrar açmaya çalıştığımda beyaz bi ekranla karşılaştım.. sadece pil işareti var başka da bişi yok.. napsam düzelmedi.. aynı şey N73 kullanan bi arkadaşımın da başına gelmişti, hafıza kartını çıkar düzelcek dedi, hakkaten de öyle oldu.. şimdi tel açılıyo gayet normal bi sorun yok ama hafıza kartını takar takmaz aynı şey oluyo.. o arkadaş da hala çözememiş sorunu..
bu durum hakkında yardım önerisi olanlar var mı :(

mservank

mservank

Üye
başka hafıza kartlarını dene

werwe

Üye
    Konu Sahibi
son çare gidip yeni bi hafıza kartı alıcam tabi mecbur ama başka yapabilceğim bişey yok mu?? hafıza kartına format atmak gibi mesela?? noldu ki durup dururken? daha 2aylık kart.. :(

degerli43

degerli43

Üye
çok ilginç bir durum kartı bilgisayara takıp biçimlendir telefonu fabrika ayarlarına al sonra dene olmazsa yeni kart al

ssaytek16

Üye
:turkiye:

--------------- Ekleme ---------------

kart ne marka ki hocva
piyasadan her alınan kart iyi olmuyor kaliteli mal yine kendini belli eder
bende sandisk 1 GB micro sd var kapasitesini o kadar zorluyorum ara ara iyi gidiyor maşallahı var

jatvalca

jatvalca

Üye
kardeş anladığım kadarıyla kartta sorun bide kartı değiştirip dene

yasirarslan

yasirarslan

Üye
ilginç bir sorun

werwe

Üye
    Konu Sahibi
:turkiye:

--------------- Ekleme ---------------

kart ne marka ki hocva
piyasadan her alınan kart iyi olmuyor kaliteli mal yine kendini belli eder
bende sandisk 1 GB micro sd var kapasitesini o kadar zorluyorum ara ara iyi gidiyor maşallahı var

telefonun içinden içen çıkan orjinal kart.. nokia yani :(

RASAY_90

RASAY_90

Üye
kardeş telefonuna virüs girmiş bir ara benimde başıma geldi ve telefoncuya gittim virüs girmiş 20 ytl ye temizledi sen de git br telefoncuya temizlesinler

fcn07

Üye
Hafıza Kartını pc tak ordan yedekle sonra biçimlendir hersey duzelir;)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Hafıza kartını kart okuyucuya ( her kart okuyucu biçimlendirmeyebilir haberin olsun ) tak biçimlendir . Büyük olasılıkla dosyalar karışmıştır yada kart bozulmuştur . Virüs felan olmaz arkadaşlar telefonunuz symbian olursa virüs olur aNCAK java işletim sistemi çok basit yapidadır bu sistemler için virüs yoktur . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt