Trident MB700T Görüşelerim

Sponsorlu Bağlantılar

aaa12

Üye
    Konu Sahibi
Trident MB700T Görüşelerim
:oke:triden mb 700 t büyük ekran talafon severlere ve multi medya arçlarını severler için süper bir telefon tv keyfide mükemel çift sim kartı ap ayrı bir konu birde :yuru ses kalitesi varki iki hoparlörlü inanılmaz güzel sesini duyunca şaşıracaksınız mp3 mp4 3gp oynatıyor :megafon:ve bir sürü özleliği var dokunmatik ekranı ve elyazısı kulana bilme:bigstar: süper hiç bir sorunu yok 10 numara telefon fakat işletim sistemini bilmiyorum:hmmm acaba buna msn ve diğer programlar yüklene biliyormu ? bileniniz varmı bana bu konuda lütfen yardımcı olun :allalla:

cbf150

cbf150

Üye
bende merak edıyoruum almayı düşünü yorum

aaa12

Üye
    Konu Sahibi
ben aldım :D

inexo

Üye
bende düşünüyorum alan memnun mu eksileri ne yazabilir mi

aaa12

Üye
    Konu Sahibi
ne istediğine baglı multimedya için süper ama program yüklenemiyor tv si ve sesi de güzel okadar ben tatmin olmadım

cbf150

cbf150

Üye
radyosuda ıyı degıl yururken kanallar bıbırıne karışıyor

xkadir61

xkadir61

Üye
ne kadadara aldın ?

cbf150

cbf150

Üye
450 ytl ye aldım radyosu ıyı degıl ses kalıtesı guzel yuksek çıkıyor tv sı net çekıyor bazen arama yaptığımda sesim karsı tarafa gıtmıyor kapa ac tyapıyorum oyle duzelıyor daha bakalım neler gorecez kullandıkca sorunları çıkarmı pili 1 gun anca dayanuyor tv radyo acmadığım halde markası trıend mb800-t

xkadir61

xkadir61

Üye
iyi hayırlı olsun.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
hmmm güzel tel.

xkadir61

xkadir61

Üye
güzel olduğu kada birazdaha dayanıklı olabilseler varya ...

cbf150

cbf150

Üye
Tesekkurler

haritaci59

Üye
bende kna75d var işletim sistemi standart.fakat tredent cep tele ait hiçbir forum bulamadım.

polatCANN

Üye
trident kn-a75d wap mms ayarlarını yapann varmı

--------------- Ekleme ---------------

yani ayarlarını yapamadınmı

technoman34

technoman34

Üye
trident kn-a75d wap mms ayarlarını yapann varmı

yani ayarlarını yapamadınmı

cep telefonları genel bölümünde üst konuda ayarların linki mevcut

duos

Üye
bence bu fiyata alınabilcek çift sim kartlı telefonlar arasında en iyisi diyebilirim.
bana göre eksileri rehber seçm şansınızın olmaması, seçenek olarak geliyor ben tel rehberini seçip diğer sim rehberlerini görmek istemedim fakat bütün rehberler çıkıyor. sonra mesajı silmek için açmak zorundasın açmadan silemiyorsun, işletim sistemi bence gayet kullanışlı ve kolay, ...
alınabilir...:)
herkese kolay gelsin.:oke:

technoman34

technoman34

Üye
bence bu fiyata alınabilcek çift sim kartlı telefonlar arasında en iyisi diyebilirim.
bana göre eksileri rehber seçm şansınızın olmaması, seçenek olarak geliyor ben tel rehberini seçip diğer sim rehberlerini görmek istemedim fakat bütün rehberler çıkıyor. sonra mesajı silmek için açmak zorundasın açmadan silemiyorsun, işletim sistemi bence gayet kullanışlı ve kolay, ...
alınabilir...:)
herkese kolay gelsin.:oke:

diğer modellerıde inceleyebilirsiniz.

lion_heart

Üye
arkadaslar ben mb 600t kullanıyorum ve 700 ve 800 modelinden daha iyi radyo tv hicbirinde problem yok ve fiyat 360 ytl 2 yıl grarantili zaten sizde biliyorsunuz

efci35

efci35

Üye
valla ben trident mb700 kullaniyorum gayet memnunum ses 10 numara radyosu mukenmel televizyonda hiçbi sorunum yok gayet güzel cekiyo şifreli kanallari bile cekiyo kanal secimlerinen yabanci ulkelerin televizyon kanallari bile cekiyo 200 aldim 2 sene garantili

karimah

Üye
bende MB550-T var .yeni aldım.
benim sorunum yürüken veya en ufak sallantıda tv ve radyo kanalları karışıyor .
yolda yürürken rahat bir müzik dinleyemiyorsunuz.

En ufak sallantıda bu radyo ve tv kanallarının karışması
benim kafamı karıştırdı. Benim gibi bir arkadaşda aynı şikayette bulunmuş .
Acaba benim telefonumdamı bir sorun var anlamış değilim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt