erdemefe
Üye
symbian 9.1 mantığı
arkadalar eskiden 6600 ve 6630 kullandım o zamanlar tam bir telefon delisiydim fexplorer olmazsa olmazdı dosya sistemini biliyordum her programı denerdim hangi programın hangi işe yaradığını faln bilirdim mesela system klasörü içinde apps klasöründe program dosyaları olurdu app uzantılı dosyayı falan değiştirip program cracklerinirdi libs klasöründe dll dosyaları falan bulunurdu daha sonra n95e geçtim symbiamdan koptum şimdi n95 8gb aldım bunun dosya sistemini çözemedim mesela programlar nereye yükleniyor program doslaraı nelerdir bunları bilmiyorum mesela bluetoothla gelen dosyallar nereye geliyor normal symbianda mail klasörüne geliyordu yani sorum şu bu 9.1 telefonların dosya sistemi nasıl programlar oyunlar javalar nereye yükleniyor mesajlar nereye geliyor birde sertifikalama işlemi çıkmış nasıl yapılacağı anlatılmış ama ne işe yarar neden yapılması gereklidir bunları merak ediyorum
bu arada n95 8gb da ngage diye bir menü var anladığım kadarı ile parayla oyun alınabiliyor ama eski yöntemlerle ngage oyunu yüklenebiliyormu bunu merk ediyorum yanıt veren vermeye herkeze yazdıklarımı okuduğu için teşekkür ederim
bu arada n95 8gb da ngage diye bir menü var anladığım kadarı ile parayla oyun alınabiliyor ama eski yöntemlerle ngage oyunu yüklenebiliyormu bunu merk ediyorum yanıt veren vermeye herkeze yazdıklarımı okuduğu için teşekkür ederim

(not: eğer yükleyeceğin şey symbian sa yine bilgisayara yazılımı yükle ancak bu sefer indirdiğin dosyayı tıklıyorsun ve o da sana diyo telefona yükliyim mi diye sende yükle diyorsun daha sonra teli eline alıyorsun onaylıyorsun önüne geleni
ancak eğer süresi geçmiş sertifika derse telefonun ayarlardan tarihi önce 1 yıl geri al olmazsa 1 daha geri al olmadı şimdiki zamandan 1 yıl ileri al mutlaka olur