Damat 92, gelin 17 yaşında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavis45

mavis45

Üye
    Konu Sahibi

İnanılmaz ama... 92 yaşındaki adam, 17 yaşındaki kızla evlenmeye çalışırken son anda engellendi.

Mısır'da, 92 yaşındaki bir adamın 17 yaşındaki bir kızla evlenmesi son anda engellendi. El Ahbar gazetesinin haberine göre, nikah için tüm hazırlıklar tamamdı ancak, eşler arasındaki yaş farkının 25'i geçemeyeceğine ilişkin bir yasayı hatırlatan Adalet Bakanlığı, evliliği engelledi.

Körfez ülkelerin yaşlı zenginleri Mısırlı kızlarla evleniyor

Haberde, söz konusu kişilerin milliyeti ya da isimleri hakkında ayrıntı verilmedi. Mısır, petrol zengini Körfez ülkelerinden zengin yaşlıların kırsal bölgelerinden yoksul gençlerle evlenme girişimlerine engel olmaya çalışıyor.

Adalet Bakanlığı, çok özel durumlarda, yabancı erkeklerin kendisinden en çok 25 yaş küçük Mısırlı kadınlarla evlenebilmesi için Mısır Milli Bankasında müstakbel eşi adına yüklü bir hesap açmasını şart koşuyor.

yusufucan

yusufucan

Üye
millet çıldırmış yahu...

elmyra

Üye
Walla düğünden sonra hemen öleceğine ve mirasını bana bırakacağına söz verirse ben alırım (ama düğünden hemen sonra mortu çekmesi kaydıyla):islik:islik:islik:islik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Miras içindir;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hadi bunada söyleyin aşk işte diye:)

_KadirşinaS_

Üye
Aşk işte...:kop::kop::kop::kop:

toprakumit

toprakumit

Üye
Ne güzel bende 80 yaşına geldiğimde 16 lık bir bayanla evlencem... Şimdiden Planları yapıyorum. 64 yaşında bebek olarak alırım ben beslerim ben büyütürüm emek harcarım ve sonra evlenirim :ehe

Yaw ne saçma şeyler... Benide gören bana sapık damgasını vurur... Ben böle değilim ha gırgırına yazdım sadece :D:D:D

_KadirşinaS_

Üye
Ne güzel bende 80 yaşına geldiğimde 16 lık bir bayanla evlencem... Şimdiden Planları yapıyorum. 64 yaşında bebek olarak alırım ben beslerim ben büyütürüm emek harcarım ve sonra evlenirim :ehe

Yaw ne saçma şeyler... Benide gören bana sapık damgasını vurur... Ben böle değilim ha gırgırına yazdım sadece :D:D:D

Bu da aşkın bir türüdür yav ne sapıklığı..:kop::kop:

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Walla düğünden sonra hemen öleceğine ve mirasını bana bırakacağına söz verirse ben alırım (ama düğünden hemen sonra mortu çekmesi kaydıyla):islik:islik:islik:islik
valla ben ne olursa olsun onunla nikah masasına dahi oturmam :sopa:

black_angel2123

black_angel2123

Üye
ohahhhh yha insanlar kafayı yiyor

brhm32

brhm32

Üye
adam zaten iki gün sonra ölürdü mirasda kıza kalırdı keşke ewlenselerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt