Fenerbahçelilere özel Fıkra. çooook Komik. Bakmadan Geçmeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçelilere özel Fıkra. çooook Komik. Bakmadan Geçmeyin
İSTANBUL'DA BİR BERBER VARDIR. İŞLERİ İYİ OLMASADA EKMEK PARASINI ÇIKARIR. BİRGÜN AZİZ YILDIRIM GİRER DÜKKANDAN İÇERİ. TRAŞ OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLER. BERBER HEMEN HOŞGELDİNİZ DEYİP BİR KOLTUK GÖSTERİR VE OTURUR AZİZ YILDIRIM. AZİZ YILDIRIM'I GÜZEL Bİ ŞEKİLDE TRAŞ ETTİKTEN SONRA AZİZ YILDIRIM "BORCUM NE KADAR?" DİYE SORAR, VE BERBER "NE BORCU EFENDİM, SİZİN DÜKKANIMIZA GELİP ŞEREFLENDİRMENİZ YETER." DER. AZİZ YILDIRIM ÇIKAR GİDER. BİRGÜN SONRA BERBER BAKARKİ AZİZ YILDIRIMDAN BİR POSTA. 11 ADET LİSANSLI FENERBAHÇE FORMASI VE BİR ZARFTA 1500 € VE BİR KAĞITTA BİR ÖNCEKİ GÜNKÜ NEZAKETİ İÇİN TEŞEKKÜR MEKTUBU. BİR BAŞKA GÜN YILDIRIM DEMİRÖREN GİRER. ONUDA AYNI ŞEKİLDE KARŞILAR TRAŞ EDER. YILDIRIM DEMİRÖREN "BORCUM NE KADAR?" DİYE SORAR. BERBERSE "OLUR MU EFENDİM NE BORCU, FAKİRHANEMİZİ ŞEREFLENDİRMENİZ YETER." DER. YİNE BİRGÜN SONRA KAPISINDA BİR POSTA. İÇİNDE 1 ADET LİSANSLI BEŞİKTAŞ FORMASI, BİR ZARFTA 100 YTL VE YİNE TEŞEKKÜR KAĞIDI VARDIR. BİR BAŞKA GÜN İSE ADNAN POLAT GİRER DÜKKANA. ADNAN POLAT'I DA AYNI ŞEKİLDE KARŞILAR TRAŞ EDER. ADNAN POLAT "BORCUM NE KADAR?" DİYE SORAR. BERBER YİNE AYNI CEVABI VERİR "FAKİRHANEMİZİ ŞEREFLENDİRMENİZ YETER." DER. BİRGÜN SONRA YİNE POSTA BEKLERKEN BİR BAKARKİ BÜTÜN GALATASARAY YÖNETİCİLERİ ORDA... (BELEŞ KAÇARMI.....:kop:)

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

Salihyet

Salihyet

Üye
Futbol fıkrası sevmiorm, ama seveni vardır mutlaka ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
:):)

GFBetül

GFBetül

Üye
parası olan jest yapar olmayanda caamiyasını toplar gelir

çok komik paylaşım için teşekürler:kop::kop:

iremm

iremm

Üye
:ehe:ehe güzel

manicella

Üye
fenerliler için durum -----> :kop:

beşiktaşlılar için ----------> :(

galatasaraylılar için -----------> :@

diger takımlar için -----------> :karisti:

takım tutmayanlar için-------> :islik

genel olarak ------------> :kotu:

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
parası olan jest yapar olmayanda caamiyasını toplar gelir

çok komik paylaşım için teşekürler:kop::kop:
haklısın kuzen yorum için teşekkürler:oke:
fenerliler için durum -----> :kop:

beşiktaşlılar için ----------> :(

galatasaraylılar için -----------> :@

diger takımlar için -----------> :karisti:

takım tutmayanlar için-------> :islik

genel olarak ------------> :kotu:

manicella kardeşim sanada aynen katılıyorum güzel bi benzetme, ellerine sağlık kardeşim yorumun için teşekkür ederim

olgu_773

olgu_773

Üye
walla ne diyim yanlış bir düşünce tamam paramız yok ama onurumuz var adımız var fenerin eski futbolcusu bile diyo ki benim zamanımda da gs fakirdi ama adamlarda takım ruhu vardi diyo ee bizde bu sezon futbolcusuz oynamayı düşünüyos

hidayet

hidayet

Üye
özhan canaydın bitti şimdide sıra adnan polatamı geldi alemsiniz ne diyim :hakem:
gs bu durumuyla kalması tercihimdir bizler böyle iyiyiz :bud:

Master_Evil

Master_Evil

Üye
baba eskidi bunlar ya hala ordamı kaldınız gsde para problemi hiç olmadı milleti uyutuyorlar sizde yiyonuz ya ne diim

west_advisory

west_advisory

Üye
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
gercekten cok güzel ellerine saglık hahahahaha

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
:hmmm:P::)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...