Real Football Manager Edition - Türkçe - 6230i için 208x208

Sponsorlu Bağlantılar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
Real Football Manager Edition - Türkçe - 6230i için 208x208

Arkadaşlar oyunu kimin Türkçeleştirdiğini bilmiyorum eğer gören bilen olurda buraya yazarsa teşekkkür ederim... Oyun birçok ekran için ayarlanmıştı ama 6230i nin kendine özgü 208x208 ekranı için yoktu bende ingilizce dosyalarıyla Türkçeleri değitirerek bir uyarlama yaptım çeviriyi yapana tekrar teşekkürler...

Ayrıca ek olarak galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor ve Eskişehirspr amblemlerini ekledim. Amblemler küçükte olsa güzel oldu galiba :)

ekran: 208x208

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Yuzbasioglu, ccccengiz, Laz¥ ve 8 diğerleri

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
vay sonunda bi 6230ici buldum tesekürler devamını bekleriz

iskenlii

iskenlii

Üye
TeŞeKüR Ederim

blackbala

Üye
paylaşım çok güzel oyunnu oynuyorum şuan ama yıllar biraz eski yozgatspor elazığspor felan war

jediknightx

jediknightx

Üye
hocam ellerine sağlık ben bu oyunun yine türkçe me lütfen buraya dikkat maç oynanırken maçı gösteren olanını istiyorum s.ericsson w810 versiyonu var mı elinde

*antinegative*

Üye
Saolasin :cool

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.:spr

dewiljin74

Üye
çok saol kardeş bende bunu arıyordum:oke:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
Yakında 2009 uda gelicek :) çeviriyorum ama çok detay var bitmek bilmiyor zaman buldukça yavaş yavaş

aylikethe

Üye
Thankyou

materyal_223

Üye
Kardeşim Ellerine Sağlık Çok Teşekkür Ederim devamını bekleriz

assaffas123

Üye
123123124124

sevisb

Üye
Tşkler

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim ben bile unutmuştum bu oyunu 6230i iyi telefondu :)

krazzo

krazzo

Üye
paylaşım için saol :oke:

hitaf32

hitaf32

Üye
:heyo:

Arkadaşlar oyunu kimin Türkçeleştirdiğini bilmiyorum eğer gören bilen olurda buraya yazarsa teşekkkür ederim... Oyun birçok ekran için ayarlanmıştı ama 6230i nin kendine özgü 208x208 ekranı için yoktu bende ingilizce dosyalarıyla Türkçeleri değitirerek bir uyarlama yaptım çeviriyi yapana tekrar teşekkürler...

Ayrıca ek olarak galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor ve Eskişehirspr amblemlerini ekledim. Amblemler küçükte olsa güzel oldu galiba :)

ekran: 208x208

ffatihh23

ffatihh23

Üye
oyun yüklenmiyor

cosper

Üye
6230i icin baska bole oyunlar warmı acaba cok saol kardesım oyun ıcın bu arada

Takipçi Satın Al

Üst Alt