Nokıa 6300 Için Kamera Sorunu(özürdilerim)

Sponsorlu Bağlantılar

_dede_

Konu Sahibi
Nokıa 6300 Için Kamera Sorunu(özürdilerim)
Arkadaşlar Nokıa 6300 Aldım Ve Sonradan Kamerada çizgiler çıktı Yatay Ve Dikey Ve Bunlar Bazen Azalıyor Bazen çogalıyor Bu Vbersiyondan Mıdır Yoksa Kullanıcı Hatasımıdır Teli Hiç Düşürmedim Daha Yardım Istiyorum şimdiden Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: UCAR42

dreamboys69

dreamboys69

Üye
sıvı temas yada yere düşmüş olabilir...

PepeCanX

PepeCanX

Üye
sen değiştir kardeş bence kullanıcı hatası olamaz düşürmediysen tabi

atakan351

Üye
aynen dediğin gibi kardeş vallahi maşallah benimki süper

sahadan

Üye
ayni sorun bendede var kamera uzerinde cizgiler var. aydinlikta azaliyor: anlamadim walla

confident477

Üye
ya arkadaşlar bişi sorcam 6300 da video kayıt süresi neden 15 saniye onu çoğaltamıyor muyuz ? acil cevap olursa sevinirim..

pembeli

Üye
Telefona *7370 Kare Yap Yeniden Yukle Düzeliyor

henryosman

Üye
ya bu kameraya netleştirmek için hangi ayarları kullanmak gerekioo lütfen yrdm [email protected] simdiden tskler

hller

Üye
kardeş o bende var galbe hepsin de aynı açık alande dışarde olmuo da kapalı mortamda evde oluo düzelmek için kapalı ortamdsa gece moduna al baya düzelio

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
kardeş o bende var galbe hepsin de aynı açık alande dışarde olmuo da kapalı mortamda evde oluo düzelmek için kapalı ortamdsa gece moduna al baya düzelio
demişssin kardeşte nerde hangi menüde nasıl yapıyoruz?ben denedim fakat hiçbişe olduğı yok ve ayrıca telefonu aldığım günden beri sinir olduğum bir problem var.telefonun kamerası kapalı ortamda olsun gece olsun mesela siyahları yeşil gösteriyor:vurallah aşkına bu konuda bi yardımcı olun.sürüm güncellemesi deniyor bazı yerlerde.bu nokia nın sitesinde olan güncelleme mi oluyor pekii onu biliyormusunuz:hmmmpeki bu güncelleşme ile sorun ortadan kalkıyor mu??acil yardım lütfen arkadaşlar.:sukur:

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
öle yapçaz bu gidişle kardeş saolasın

kadiracar2828

Üye
ya arkadaşlar aynı sorun bendede var 6300 kamerasında çizgiler var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

f1r1nc1_28

f1r1nc1_28

Üye
servise yolla yapım hatsıdıır bendede var 6300 sıfır 5 mp gibi

bushe123

Üye
Arkadaşlar,telefonum 6300 ve ben bluetoothla telefonuma müzik atarken işlem başarısız diyor bunun sebebi nedir? Diğer telefonalra gönderiliyor fakat bnm 6300 'a gönderilemiyor.En kısa zamanda yarımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşkler...=))

magersweelk

magersweelk

Üye
ARKADAŞIM TELEFONU YERE DUSURDUN ONDANDIR BENİM DE BASIMA GELDI AMA TEL TELEFONCUDA BULDU KENDİNİ SONRA FISTIK GİBİ OLDU :oke:

canbey06

canbey06

Üye
arkadaşlar 6300 ' da video çekerken neden baslı bir sesi çekerken çok değişik sesler geliyor sesi net çekmiyor bu tüm 6300 larda var mı düzeltme şansımız yokmu bunu mikrofonları fabrika çıkısı hatalı mı ? lütfen yardım

Üst Alt