İstediğim Özellikte Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

andrei123

Üye
    Konu Sahibi
İstediğim Özellikte Telefon
beyLer ben bu haziran ayı Nokıa Bir Telefon almayı düşünüyorum İstediğim Özellikler şudur :1-Kamerası 3.2 den aşşagı olmucak Video Çekimi Kuvvetli olucak 2-Oyun ve Program açmada üstün bir performans sergilicek 3-ekran çözünürlüğü çok yüksek olucak örneğin 1600000 m renkli 240x320 olucak 4- Bluetooth kızılotesi radyo mp3 çalar geniş hafıza ekran büyüklüğü 3G ön kamera gibi özelliklerde bulunacak ama Fiyatı 600-700 arası olucak yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürLer ...

kartal123

kartal123

Üye
n95
duz olanından almalısın
yenı versıoyunun da yukle kı ustune bı tek n95 8gb var pıyasada oyle kalsın
ınana bana 3 aylık arastırma ve kullanım sonucu ne bır kasılma ne yavaslama ne baska bır yazılım veya donanım sorunu hıc bırseyı yok

safakk

safakk

Üye
beyLer ben bu haziran ayı Nokıa Bir Telefon almayı düşünüyorum İstediğim Özellikler şudur :1-Kamerası 3.2 den aşşagı olmucak Video Çekimi Kuvvetli olucak 2-Oyun ve Program açmada üstün bir performans sergilicek 3-ekran çözünürlüğü çok yüksek olucak örneğin 1600000 m renkli 240x320 olucak 4- Bluetooth kızılotesi radyo mp3 çalar geniş hafıza ekran büyüklüğü 3G ön kamera gibi özelliklerde bulunacak ama Fiyatı 600-700 arası olucak yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürLer ...
n93,n93i,n95,n73 belki birde n80 ama ben olsam n93 yada n95 alırdım :oke: çünki tam istediğin bir makina:oke:

andrei123

Üye
    Konu Sahibi
safak kardes dediğin telefonları fiyattlarına baktım 950 - 1100 ytl arası o para kadar bizde ne arar :S

safakk

safakk

Üye
safak kardes dediğin telefonları fiyattlarına baktım 950 - 1100 ytl arası o para kadar bizde ne arar :S
ben 2. elini kastetmiştim ama neyse yazamam gerekirmiş pardon:) ama istersen n73 alabilirsin bende var ve seninde tüm beklentilerini karşılayacağına inanıyorum :):oke:

gabico

gabico

Üye
nokia e-65,n76,n73,olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt