amerikalı yaşlı bir teyze:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
amerikalı yaşlı bir teyze:)
Amerika'da 22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyolpolisi arabasından yolu takip ederken, bir araba görmüş. Bu aracıradarla incelemiş ve minimum 50 km. ile gidilmesi gereken yolda bu aracıntam 22 km./saatle gittiğini fark etmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Ve aracıdurdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Ve aracın peşinden gidip aracıdurdurmuş,birde ne görsün. Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. Ve aracınarkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var.Polisi görünce yaşlı sürücü: Polis bey çok mu hızlı gidiyordum? Diye endişeile sormuş.Polis demiş ki; hanımefendi, hızlı değil, aksine çok yavaşgidiyorsunuz Ve bütün otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğümkadarıyla 22 km.hızla gidiyorsunuz.Yaşlı teyze: Ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve bende bu hıza uymakistedim!Polis: Teyzeciğim demiş, o 22 otoyolun numarası. Bu yoldamin.50 km hızla gitmelisiniz. Kadın tamam, bundan sonra hızlanacağım demiş.Polis tam kendi arabasına giderken, gözü yine arkada oturan, hiçkonuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış. Ve sormaya karar vermiş sürücüye.Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturan kişilerin nesi var? Çokkorkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi!Kadın şöyle cevap vermiş: valla bende anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktığımızdan beri böyleler. :))

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
:kop::kop:

nightdragon35

nightdragon35

Üye
süperdi yaa.:kop:250 no lu karayolu.eline saglık:)

iremm

iremm

Üye
:D.

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
Hellboy®

Hellboy®

Üye
Güzel :D

bora006

bora006

Üye
Resmen koptum :D:D:D

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
hahhaahahaha çok komik yaaa:kop::kop::ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt