dünya nın EN İYİ FUTBOLCUSU kim???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas_32

legolas_32

Üye
    Konu Sahibi
dünya nın EN İYİ FUTBOLCUSU kim???
yorumlarınızı bekliyorum:hmmm

schumici

schumici

Üye
kaka

delrico

delrico

Emekli Yönetici
yaaaa kimse humberto suazo yu tanımıo mu yaaa ne kakası ronaldo su onu izleyin diyorum ben:@

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
yaaaa kimse humberto suazo yu tanımıo mu yaaa ne kakası ronaldo su onu izleyin diyorum ben:@

Püff sen ne diyon ya yine:( dalga geçilecek yer değil :@

futboldan anlamıyon yorum yapma ya:@

ykmk

ykmk

Üye
tabiki kaka..suan onun kadar komple baska bi oyuncu yok..ronaldı falan hikaye..gecin onu..

YsF_90

YsF_90

Üye
tek adayım cristiano ronaldo

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
C.Ronaldo ve Messi. ;)

XMEN_43

XMEN_43

Üye
bencede

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
C.ronaldo Tabiki

kurt bey

kurt bey

Üye
Eğer sakatlanıp futbolu bırakmasydım kesin ben olurdum :D

dreamnoble

dreamnoble

Üye
C. Ronaldo tabi ki..

karides

Üye
Siz Barcelona-M.United maçını izlimemişsiniz herhalde. Messi kesinlike C.Ronaldo'dan çok daha iyi bir futbolcu. ikinci sırada ise benece Kaka var.

ronaldinho_2751

ronaldinho_2751

Üye
evet tabiki CRİSTİANO RONALDO avrupa da iki yıl üst üste yılın futbolcusu seçildi:oke:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;909696' Alıntı:
Püff sen ne diyon ya yine:( dalga geçilecek yer değil :@

futboldan anlamıyon yorum yapma ya:@

sen bu adamı tanımadıgın icin bilmessin yorum yapma bosbosuna yorumlarınının hepside bos yorumlar daha once soledım ben fıkrımı ortaya koydum sen anlamıosan futboldan ben napayım :@hahaa:kop::kop:

kyoman

kyoman

Üye
Messi..

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
delrico sana katılıyorum suazo süper hatta brasilya ya bir gol atmıştı hala aklımda ama bence HENRY daha iyi ve tecrübeli

delrico

delrico

Emekli Yönetici
delrico sana katılıyorum suazo süper hatta brasilya ya bir gol atmıştı hala aklımda ama bence HENRY daha iyi ve tecrübeli

saol kardesim:oke: beni bi tek sen anladın herkezz fm derdınde oldugumu zannedıyo adamı tanımıolar hele 1 kac sene once galiba galatasaryın transfer konusu olmustu hatrlayın ben böle yıldız görmedim tmm ronaldo da süperr ama kim 50 macta 54 gol atar

sheik38

sheik38

Üye
tartışılmayacak bi şekilde cristiano RONALDO diyorumm:yuru

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
saol kardesim:oke: beni bi tek sen anladın herkezz fm derdınde oldugumu zannedıyo adamı tanımıolar hele 1 kac sene once galiba galatasaryın transfer konusu olmustu hatrlayın ben böle yıldız görmedim tmm ronaldo da süperr ama kim 50 macta 54 gol atar

Hangi ligde oynuyor ve hangi takımda bizi biraz bilgilendirir misin..Kimse tanımıyor görüldüğü gibi senden başka:D Oyunlarda atabilir:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt