6300 değişken tema

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
teşekkürler

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
teşekkürler

bahruz

Üye
cok iyi

TaTToO

Üye
kardeşim bu temayı nerden buldun denk geldi derken hangi siteden bulduğunu hatırlayabilirsen o sitede daha fazlası olabilir

stellon

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu temayı nerden buldun denk geldi derken hangi siteden bulduğunu hatırlayabilirsen o sitede daha fazlası olabilir
kardeş bu temayı sitesinden buldum. sizede tavsiye ederim. site ingilizce ama basit şekilde üye olabilirsiniz ve birsürü temanın yanında zil sesleri, videolar, duvar kağıtları, oyunlarda indirebilirsiniz. ayrıca tema oluşturma, zil sesi oluşturma, resim oluşturma gibi isteğinize göre kendi yapabileceğiniz bölümlerde var. :thumbup:

TaTToO

Üye
saol dostum biliyorum bu siteyi 4 yıllık üyeliğim var yaklaşık hergün kontrol ediyorum

stellon

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum biliyorum bu siteyi 4 yıllık üyeliğim var yaklaşık hergün kontrol ediyorum
sende saol kardeşim o siteye benimde uzun zamandır üyeliğim var bende sıksık kontrol ederim. diğer bilmeyenlerede böylece tavsiyemiz olsun.

uqalacocux

uqalacocux

Üye
ellerine sağlık kardeşim çok güzel herkese tavsiyemdir

POKE

Üye
yeterli hafıza yok derse telefonun hafızasından birşeyler silmen gerekiyor temalar telefonun hafızasına uygulanır.

dreamsboy

dreamsboy

Üye
Teşekkürler güzelmiş gerçekten

MAXİBUĞRA

Üye
güzel

ufuk023

Üye
saol arkadas

stellon

Üye