hp 514 voice messenger nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
hp 514 voice messenger nasıl?
selam dostlar ben 6300 ı veriyorum kafa kafaya takasla 514 voice messenger alıyorum. çok kardayım bence ama sizce bu tel nasıldır? özellikleri hızı falan tatmin edici mi?

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
bana yardım edebilecek birisi varmı?:(

slayerman

Üye
orta halli bir bütçeye sahibim,çoğu işimi gören basit bir smartphone almak istiyorum dersen tam senlik.bende voice messenger kullanıyorum.kötü denecek bir özellik söyleyemiyorum.ancak dokunmatik olmaması eksiklik olabilir.program ve oyunların rahatça yükleniyor olması da artısı diyebiliriz.bütçem bu kadar diyorsan kaçırma derim ;)

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
orta halli bir bütçeye sahibim,çoğu işimi gören basit bir smartphone almak istiyorum dersen tam senlik.bende voice messenger kullanıyorum.kötü denecek bir özellik söyleyemiyorum.ancak dokunmatik olmaması eksiklik olabilir.program ve oyunların rahatça yükleniyor olması da artısı diyebiliriz.bütçem bu kadar diyorsan kaçırma derim ;)

dostum telefon 1 aylık telefon ve çok temiz ilk günkü gibi. 6300'ı verdim dün bunu aldım. direk kafa kafaya takas yaptım. hakkatten iyi yapmışım. yorumların için çok sağol:oke:

tanılstar

Üye
çok iyi bir telefon bende kullanıyorum müthiş diye bilirim fiyatına göre internete bu kadar çabuk giren bir pda görmedim eksi denilebilirse kamerası ses idare eder kulaklık sesi süper ekkranı büyük ve yüksek çözünürlükte olsa daha iyiydi bu paranın iki katını hak ediyor

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
çok iyi bir telefon bende kullanıyorum müthiş diye bilirim fiyatına göre internete bu kadar çabuk giren bir pda görmedim eksi denilebilirse kamerası ses idare eder kulaklık sesi süper ekkranı büyük ve yüksek çözünürlükte olsa daha iyiydi bu paranın iki katını hak ediyor

demekki çok fazla PDA görmemişsiniz, bütçe konusunda haklısınız, cidden standart bir telefon parasıyla böyle güzel işlevli bir cihaz alınması çok güzel, Ama diğer Cep bilgisayarlarıyla karşılaştırmayın, Windows Mobile Professional ile bu cihazın kullandığı WM standard çok farklı :-)

vampoo

vampoo

Üye
iyiki takas etmişsin dostum.. gerçekten züper ötesi bi alet :yuru güle güle kullan :oke:

aylmz81

Üye
çok olmuş ama tebrikler . Piyasanın fiyat-performansı en iyi olan aletlerinden birini almışsın. Güle güle kullan. Bende 1 yıldan fazladır kullanıyorum. istediğin tüm oyun programı da bulabilirsin.

ozcan58

ozcan58

Üye
tesekkürler

ebuzen

Üye
arkadaşlar bende HP İPAQ 514 aldım wm 6 yüklü fakat 6.1 yüklemek istiyorum bana en başından anlatabilecek arkadaşlar varmıdır [email protected] eklemek ve arkadaş olupta yardımcı olabileceklere saygı duyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt