sorunnn! yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
sorunnn! yardım
arkadaşlar int. bağlandığımda hiçbirsey indirmediğim halde aniden cota da mb gidiyo hemde öyle böyle deil :( çok fazla gidiyo ve de dk.da yani sizce sorun ne olabilir veya daha önce aynı problemi yaşamış olan var mı yardımcı olur musunuz?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kurduğun bi programdan olabilir bence güncelleme yapıyodur bi şeyler indiriyodur ne bileyim yabancı bi program varsa kaldır başka bi şey gelmiyor aklıma

canturgay

canturgay

Üye
kaçak giriş olabilir..

yoksa baban :sopa:demiii...:ehe

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
kaçak giriş olabilir..

yoksa baban :sopa:demiii...:ehe

ya bu durumda bile beni güldürdün yaaa :ehe

birsey diyecem herhangi bir site açtığında güvenlik nedeniyle onun kopyalanması ayrı bir dosyada tutulması sorun olur mu yani onda da gider mi mb site olması fark etmiyo resim vs.. de

canturgay

canturgay

Üye
:bilmm

Ozan

Ozan

Admin
arkadaşlar int. bağlandığımda hiçbirsey indirmediğim halde aniden cota da mb gidiyo hemde öyle böyle deil :( çok fazla gidiyo ve de dk.da yani sizce sorun ne olabilir veya daha önce aynı problemi yaşamış olan var mı yardımcı olur musunuz?
Bir program otomatik güncelleme yapıyor olabilir.
Anvitivirüs uygulamaları, yeni virüs listesini çekiyor olabilir ( bunu hergün yapar )

Sisteme virüs girmiş olabilir.

Çözüm ?
Profesyonel çözümleri var ancak basit anlamda, Program Ekle / Kaldır dan gereksiz bilmedigin programları kaldır ve antivirüs programını geçici olarak devre dısı bırakarak dene bakalım.

Sorun devam ederse,
Sistemi komple antivirüs taramasına tut.

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ok deniyecem tesekkürler yardım için ;)

Nazy

Nazy

Üye
bence limitsize geç
50ytl cik
zaten fatura en az 50 geliyordur:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt