symbiansigned.com Üyeliği için kesin çözüm adınız@adınız gibi mail alarak !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exedesign

Üye
    Konu Sahibi
symbiansigned.com Üyeliği için kesin çözüm adınız@adınız gibi mail alarak !!!
evet arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucu bir yöntem buldum h bu siteye gidiyoruz sonra seçeneğine basıp standart ücretsiz sürüme kaydolup etki alanı belirliyoruz etki alanına isim.isim.com.tr gibi istediğimizi yazıyoruz "tr" yerine başka şeylerde yazbilirsiniz ama "com" ile bırakmayın sonra kayıt oluyoruz zaten türkçe işin kısası kayıt olunca sağ üst köşeden mailimize gidebiliyoruz "symbiansigned.com'a üyelik için bu adresimizi verebiliyoruz ve herkes farklı bir adres aldığından mecburen site kabul ediyor."

aynı zamanda google dan [email protected] adında hesap almayıda anlatmış oluyoruz
konunun sabitlenmesi yada geliştirilip tekrar sunulması sizleree kalmış emeğe saygı arkadaşlar alıntıda yapsanız adımı kullanın :)
exedesign...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
eline sağlık dostum ya eee sonra :kop:

mecay66

Üye
güzel iş ellerine sağlık ancak sistem hac konusu varken symbian signede gerek kalmadı

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
güzel iş ellerine sağlık ancak sistem hac konusu varken symbian signede gerek kalmadı
Şunları bizede öğretin arkadaşlar ne olursunuz.
Şaka bir yana elinizde sağlam bir döküman yoksa bırakın biz bildiğimiz yola bakalım boşuna konu açıpta milletin kafasını karıştırmayın.
Akşama kadar bu sistemin devamını verirsiniz inşallah. Elle tutulup gözle görülen bir döküman olmazsa konuyu kapatmak zorunda kalacağım...HADİ KOLAY GELE.:oke:

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
teşekkürler

hasanhasan123

Üye
tesekkur ederm arkadasım

tewet

tewet

Üye
ama o adrese aktivation kodu gelmiyo symbiansigned.com aktivation kodu istiyor bu ne olacak bana kalırsa ste sahibi olmak gerek zor gibi.

parsreis

Üye
ama o adrese aktivation kodu gelmiyo symbiansigned.com aktivation kodu istiyor bu ne olacak bana kalırsa ste sahibi olmak gerek zor gibi.

evet haklısın aktivasyon kodu gelmiyor yani bu iş yatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt