6110 Navigator

Sponsorlu Bağlantılar

alien2000a

Üye
    Konu Sahibi
6110 Navigator
Selam dostlar ben de kendime Avrupa'dan bir 6110 Navigator aldım. Şimdi Telekomünikasyona kayıt ettirdim açılmasını bekliyorum. Açılınca sizlerle görüşleri paylaşıcam.

dibuju10

Üye
ben kullanıyorum cok guzel bır telefon n 95 kıvamında ve navıgasyon olarak tek program desteklemıyor buda cok ii bır ozellik

alien2000a

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama bu telefon sanırım türkiye'ye gelmeyecek. çünkü n95 1.300 YTL bu telfon ise yarısı fiyatına. bir tek wi-fi dışında n95 ile tamamen aynı özelliklerde. ve daha ince ve şık. tabii nokia'cılar millete daha pahalı telefon satmak için 6110 u getirmeyecekler.

Bu nedenle hala 6110 için bir türkçe dil paketi de yok galiba. siz bulabildiniz mi?

axulu

Üye
arkadaslar bende aldim navigator bence n95 den farki sadece 5 milyon kamerapiksel olmamasi ve de wifi olmamasi.N95 2. versiyonunu çikartti bildiiniz gibi 8 gb hafizasi içinde.Turkce dil paketi olmamasi dezavantaj.Fransa dayim ve harika hiç bi sorun yasamadik diyebilirim.Turkiye ye geldigim zaman turkce dil paketi ve turkiye haritasi koyarim birde oyle denerim goruslerimi yazarim.Bu arada fransa ya gelecekseniz 6110 fransa haritasini yollayabilirim iletisime gecersiniz.axulu81 hotmail.com' eklesin lazim olan simdilik selametle.Bu arada yinede 2. versiyon n95 alacagim gibi.Burasi farkli abonelikli sozlesmeli aldigimiz için ucuza gelmis oluyor.

alien2000a

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye haritası Route 66 için henüz yok ortada. Ama Garmin Mobile XT var ve süper çalışıyor. İsteyenlere yollayabilirim.

nazirhazir

Üye
Alian2000a Arkadaşım Garmin Haritasını Arıyorum P990i Için Nasıl Bulabilirim Yardımcı Olursan çoksevinirim şimdiden Teşekkürler

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
bekliyoruz dostum güle güle kullan

alien2000a

Üye
    Konu Sahibi
Selam dostlar. Biraz gecikti kusura bakmayın:

Açıklama için de burayı tıklayabilirsiniz.

Alıntıdır.

turkumyakisikli

Üye
bende 6110 navigator kullanicisiyim ama nedense otorutlarda yolu bulamiyor neyse acikcasi birde sendeki programi denesem mumkunmu ve nasil yollayabilirsin istersen msn ekleyebilirsin [email protected] tesekkur

--------------- Ekleme ---------------

pardon linkleri gormemistim yinede sagol

schumici

schumici

Üye
yinede n95 8gb derim

albatros91

Üye
merhaba.bende nokia 6110 navigatör var ama arabistandan geldiği için dili arapça.nasıl ingilizceye veya türkçeye çevirebilirim. menüsü hakkında yardımcı olursanız sevinirim .burdan veya msn den. msn : [email protected] ...

Güven AYDIN

Üye
slm Nokia 6110 Navigator Türkce Dil Kodu 0545985

axulu

Üye
slm Nokia 6110 Navigator Türkce Dil Kodu 0545985

Abi çok çok saolasin ilk firsatta hatta hemmen basliyorum islemlere kayinpeder hem n95 hemde 6110 için bekliyor, bende ayni durumda saol çk çok çok uzun zaman olmus gelmemisim tekrar tesekkur ettim

bende 6110 navigator kullanicisiyim ama nedense otorutlarda yolu bulamiyor neyse acikcasi birde sendeki programi denesem mumkunmu ve nasil yollayabilirsin istersen msn ekleyebilirsin [email protected] tesekkur

pardon linkleri gormemistim yinede sagol

turkumyakisikliyim bende ole aga sende fransa damisin otorut dediine gore evet de 6110 da normal sekilde hiç problemsiz çalisiyor.Eger otorutlari interdit yaptiysan olmaz.Rocade lerde oyle.Gps navigation optionslari azcik kurcala yada mailimi ekle [email protected] bende medion gps var inan guncellemiyom 6110 her turlu isimi goruyor medionu da 95 de almistim navigator mediyon telefon deil cep çok super 6110 bende benim kayinpederdede sorunsuz madam ada aldim bi taneeger bi sorun varsa ekle benim adresi kolay gelsin:hmmm

gabico

gabico

Üye
n95 le kıyaslanamaz bu telefon çünkü n95 ondan 10 kat daha iyi

mehmetyigit

Üye
arkadaslar bende 6110 navigatör kullanicisiyim.almanyadan 2007 yilinda aldim.ama 1yildir tr haritasini bulamadim

onurcep

Üye
slm dostlar bende gecen ay italyadan aldım nokia 6110 navigator
turkiye haritası yukledin ama sadece harita uzerinde gezebiliyorum yol haritası çizmiyo
lisans istiyo ne yapabilirim.tesekkurler simdiden

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Direk açılınca konuyu acsan daha hoş olurdu.

devran69

Üye
selam arkadaslar
benım 6110 navigator telefonuma nerden turkıye harıtasını yuklerım tesekurler

66azrail

Üye
nokia 6110 navigator telefon aldım buna türkiye haritasını nasıl yüklerim arkadaşlar bile varsa anlatabilirmi

Takipçi Satın Al

Üst Alt