RAM sornu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canted

canted

Üye
    Konu Sahibi
RAM sornu yardım
laptopuma 1 gb ram aldım fakat içini açtım 2 adet 512 ram varmış ben 1 tanesini çıkardım 1 gb yi taktım sistemde 1.50 gb olarak görünüyo sizce bu şekilde çalışmaya devam edilebilirmi yoksa 1 gb daha almam şartmı?:islik:islik

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çalışır, sorun olmaz. :)

technonur

technonur

Üye
oluyor ancak dual ram özelliği kalmaz biraz performans düşer onun haricinde bi sıkıntı olmaz performansta yani öyle hissedilecek birşey değil

eren6523

eren6523

Üye
arkadaşlar ben sorunu tam olarak anlamadım arkadaş 1.5 gb ram pc yetmezmi demek istiyor.Ama imzama bakarsanız bu ram boyutuyla bile gayet performanslı vista

Ozan

Ozan

Admin
Ram leri kullanabilirsiniz
Vista için 1gb ram min. değerdir sağlıklı çalışması için

Çalışır bir problem olmaz

canted

canted

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar ben 1.50 ram le devam ediyorum
512 mb ram kullanan arkadaşım erene 512 mb ram verebilirim kullanamıyorum fazla var:)

seferalan

Üye
Arkadaşlar bende xp de ddr2 512 ram kullanıyorum 1gb daha yükseltmek istiyorum fakat bir çoğu bazı özelliklerin anakart işlemci vs desteklemesi lazım gibi sözler duydum desteklemezse pc uçtuğundan yanabilirmiş

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
1.5 GB Ram ile hiç bir işletim sisteminde sorun yaşamazsınız. Yok sunucu işleteceğim ben diyorsanız zaten normal desktop makine ile yapılmaz.

@seferalan
XP'de 1.5 GB DDR2 RAM ile bir sorun yaşamazsınız. Eğer ram'leri aldığınız zamanki fatura duruyorsa o faturayla gidip bu özelliklerde 1GB RAM istiyorum derseniz bir sorun çıkmaz. DDR2 yuvasına takabildiğiniz her türlü bellek modülü sorunsuz çalışır ancak hızı düşükse bütün ram'ler düşük hızda çalışır ki son kullanıcı aşamasında aşırı farkedilir bir etkiye sebep olmaz, varolan modüllerden hızlı bir modül eklerseniz hızlı olan modül hızını yavaş olanlara göre ayarlayıp öyle çalışır (Yok O/C yapıyorsanız eder ama yapmadığınızı tahmin ediyorum).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt