Gençlik Azmaya Hazır Mıyız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gençlik Azmaya Hazır Mıyız?
Üniversitemizin Bahar Şenliği'ne katılan Demet Akalın'ın bize çok kez tekrarladığı cümle. Hatta 00.30'da artık konserin bitmesi için gelen jandarmalara: 'Son kez hep beraber azıyoruz ve jandarmayı üzmeden azgın azgın eve gidiyoruz' diyerek hepimizi kopardı :ehe

toprakumit

toprakumit

Üye
Yaw anlamam bu kadında ne bulurlar :ehe
Türkçe konuşmayı bile bilmiyor :ehe

canturgay

canturgay

Üye
azabildiniz mi barii..:ehe

*esra_r*

Üye
offf çok eğlenceli olsa gerek... keşke orda olsaydım.şarkılarını ve sahne performansını çok beğeniyorum.

Edited By POWER

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tek kelimeyle süper bir geceydi. Sahneye at üstünde çıktı ve o an muhteşemdi ilk sahneye gelişi. Söyleyeceği şarkılar bile insanı direk kopartmaya yönelikti.

Durma dans et ile sahneye çıktı, bitmeden Mucize'ye çevirdi zaten ondan sonrasını hatırlamıyorum. En son Aşkın açamadığı kapı ile, kapıları açtırdı ve bitti. :)

Canturgay: Valla azma konusunda şöyle diyeyim, başarılı olsa da elden bir şey gelmez. Gece 2'de travestiler kalır sadece dışarda. :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sahne kostumune bakarmısınız:@ Hiçbir zaman bu sanatçıyı sevmedim sevmiyeceğim..Bana laubali geliyor:@

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sahne kostumune bakarmısınız:@ Hiçbir zaman bu sanatçıyı sevmedim sevmiyeceğim..Bana laubali geliyor:@

Üniversite şenliği bu ne giyecekti? Gençlik rahat şeyler giymeyi seviyor. Karşısındakininde böyle hareketli olması hoşuna gider tabiki.

Gece elbisesiyle çıksa orada ne kadar coşturabilirdi o alandakileri? Bence bunun 10'da 1'i. ;)

_KadirşinaS_

Üye
Bunun kadar çakma bir şarkıcı da görmedim.:kop:

Altun.

Altun.

Üye
bu kadını bende seviyorum ya. şarkıları acayyip süper

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Üniversite şenliği bu ne giyecekti? Gençlik rahat şeyler giymeyi seviyor. Karşısındakininde böyle hareketli olması hoşuna gider tabiki.

Gece elbisesiyle çıksa orada ne kadar coşturabilirdi o alandakileri? Bence bunun 10'da 1'i. ;)

Bu da senin yorumun..Bana göre bir şarkıcının bu kostümlerle halkın önüne çıkmaması gerekir..

NEYSE UZAMASIN..

iYİ FORUMLAR

KAFKAS KARTALI

Üye
söylemezsem catlarım.:kop:
AYNI AJDA PEKKANA BENZEMİŞ.:biggrin:
YALNIZ AJDA PEKKANIN MAKYAJLI HALİ DAHA GÜZEL:muha::zong::alkis:kop:
GELECEĞİN AJDA PEKKANI:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...