A4TECH yardım (sorun çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetmevlut

ahmetmevlut

Üye
    Konu Sahibi
A4TECH yardım (sorun çözüldü)
arkadaşlar kamerayı kurduktan sonra ses gidiyo yardım edin:agla

casus ismail

casus ismail

Üye
o telefonu telefoncuya götür

ahmetmevlut

ahmetmevlut

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım telefon olsa iyi ama pc yani bilgisayar

technonur

technonur

Üye
muhtemelen ses kartınla webcamın çakışma yapıyor ilkönce her 2donanımıda kaldır tekrar yükle düzelmezse format gibi gözüküyor

Altun.

Altun.

Üye
sorunu tam olarak yazarsan pc nin sesimi gidiyor?

ahmetmevlut

ahmetmevlut

Üye
    Konu Sahibi
XMEN_43

XMEN_43

Üye
kameranın kullanım klavuzuna göre kur

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim ilk başta ses kartının çalıştığından eminmisin? Bide camı sadece kullanabileceğin yer Msn olduğundan dolayı (Yani büyük bir çoğunlukla) orada ses ve görüntü ayarlarından ses çıkışını kontrol et... Bide eğer msnde karşı tarafa sesin gitmiyosa açmış olduğun camın yanında ses denetimi var oranın ayarını biraz yükselt..

ahmetmevlut

ahmetmevlut

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ilk başta ses kartının çalıştığından eminmisin? Bide camı sadece kullanabileceğin yer Msn olduğundan dolayı (Yani büyük bir çoğunlukla) orada ses ve görüntü ayarlarından ses çıkışını kontrol et... Bide eğer msnde karşı tarafa sesin gitmiyosa açmış olduğun camın yanında ses denetimi var oranın ayarını biraz yükselt..
eyvallah kardeş denicem
:oke:

toprakumit

toprakumit

Üye
Eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana kardeşim eğer başka sorunlarda çıkarsa ben hep buradayım... Kendine ii bak ;)

ölümcül virüs

Üye
mrb arkadaşlar a4tech veb camım kendim pc üzerinden karanlık gösteriyor vep ayarlarınıda yaptım sorun aynı pc ayarlarını nasıl yapabilirim veya sonun nerden kaynaklanıyor acaba lütfen yardım tşkler..

fast_cj

Üye
Karanlık gösterme sorunu kameranın pc driverından kaynaklanıyor. Driver nasıl düzelir bilmem ama şöyle bi çözümüm var ben kendim de bu şekilde kullanıyorum. Gayet güzel gösteriyo.

Öncelikle denetim masasından kameranın driverını kaldır daha sonra aygıt yöneticisine gir ordan da kamera driverını kaldır. Kameranın kablosunu bilgisayardan çıkar. Restart yap. Bilgisayar açıldıktan sonra kamerayı tak. Bilgisayar kendisi tanıyacak zaten kamerayı. Kamerayle beraber gelen yazılımı yükleme yoksa yine eskisi gibi olur. Yazılımsız kullan. Hiçbir sorun olmaz.

Mikyop54

Üye
:ehe

cankaz

Üye
ya bende de aynı şey oluyor yanlız ses kartını nasıl kontrol ediyoruz

love31

Üye
ya arakdş lar benim web camım var orite rn3700 markası ses gelmiyo msn de karşıya ses gitmiyo acill çözerseniz seviniirm

Takipçi Satın Al

Üst Alt