Bu gece 'Deli'riyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Bu gece 'Deli'riyoruz
Kalpler Belgrad'da Mor ve Ötesi için çarpacak

Bu gece yapılacak yarışmada 25 ülke sahneye çıkacak.Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Deli' adlı şarkıyla Türkiye'yi temsil eden Mor ve Ötesi grubu, bu gece final için yarışacak. Yarı finali geçerek finalde yarışmaya hak kazanan Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin, finalde de iddialı olduklarını söyledi.

MOR VE ÖTESİ’NE AYAKTA ALKIŞ

Basın toplantısı düzenleyen Tekin, ''Finale yükselmek başarı. Finalde de iyi sonuç elde edeceğimize inanıyorum. Zaten Türkiye'nin finale yükselmesi 5 yıldır alışkanlık haline geldi'' dedi. Tekin, finale yükselemeyen diğer ülkelerin üzüntü içinde olduğunu, onlara bu zor anlarında destek olmak ve onları kutlamak istediğini de söyledi. Bunun üzerine salonda bulunan yaklaşık 500 kişi, bu sözleri ayakta alkışladı. Bu gece gerçekleşecek final gecesinde 25 ülke birincilik için sahneye çıkacak.
Belgrad Arena Spor Salonu’nda yapılacak finalde 25 ülke şu sıralamaya göre sahneye çıkacak:
1. Romanya, 2. İngiltere, 3. Arnavutluk, 4. Almanya, 5. Ermenistan, 6. Bosna-Hersek, 7. İsrail, 8. Finlandiya, 9. Hırvatistan, 10. Polonya, 11. İzlanda, 12. Türkiye, 13. Portekiz, 14. Letonya, 15. İsveç, 16. Danimarka, 17. Gürcistan, 18. Ukrayna, 19. Fransa, 20. Azerbaycan, 21. Yunanistan, 22. İspanya, 23. Sırbistan, 24. Rusya ve 25. Norveç.
Mor ve Ötesi grubunun üyeleri, baştan beri iddialı olduklarını söylediler. Grubun gitaristi Kerem Özyeğen, finale kalmama gibi hiçbir endişe taşımadıklarını, bugünkü finalde ise Türkiye’nin en büyük rakibinin Bosna-Hersek olduğunu belirtti.

_KadirşinaS_

Üye
Bu şarkıdan bir cacık olmaz. Yarı finalde elenseydi keşke. Şimdi hepten rezil olacağız.

ouSahin

ouSahin

Üye
Deli parçası bizi delirtir umarım:)

yusufucan

yusufucan

Üye
Birazz zor Delirtir..Hepden Mahvolacağızzz :( Boşuna Girdik Bence

researcher

Üye
sallayın erovizyonu....

CanceR

CanceR

Üye
kötü düşünmeyin belkide olacak bişiler ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
ya o kadar da kotu degıl sarkı hem onemlı olan sahne performansı ben umutluyum :oke:

mservank

mservank

Üye
7. olduk hiç üzülmüyorum aksine rusya olduğu için çok sevinçliyim

researcher

Üye
demistim...sallayın erovizyonu....

kurt bey

kurt bey

Üye
Bu gece delirmişiz haribden. Ermeni köpeklerine 10 yunan keferesine 8 puan çıktı. Onlardan bize gelen koca bi "0" :ehe

mservank

mservank

Üye
ewet bu iyi oldu ama rusyanında onlardan bi farkı yok bence
yani ama yine de daha iyi sayılır
zaten yarışmanın hiç bir anlamı kalmadı herkes komşuya oy verir oldu Türkiye'nin komşuları hariç

ouSahin

ouSahin

Üye
Komşu Komşunun Külüne Muhtaçtır..:)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
ya hersene aynı kurallar hıc degısmıo kuzey ulkelerı her zaman bırbırlerıne Rusya cıvarı ulkerer babaları rusyaya verıyor benım en sınır oldugum olay gecen sene de oldu Ermeni ve yunanlara oy verenler ya bu nasıl bır zıhnıyettır :@ Ayrıca Azerbaycan ın 8. olması beni cok sevindirdi (ilk defa katılmalarına ragmen) 12 puanlarımız garantı karsılıklı :D

ouSahin

ouSahin

Üye
Nitekim olmadı da

düşüncene saygı göstererek sözüne katılmadıgımı belirtmek isterim..

Bence Mor ve Ötesinin Deli parçası geçmiş yarışmalara dayanırsak çok çok iyi ve ilkkez Eurovisyona Türkçe rock şarkısıyla katılyoruz...dün bence coşturdu bizi :) buda benim düşüncem..

schumici

schumici

Üye
biz delirdik ama onlarda delirdi bence kazanamamız tam bi delilik:(

kurt bey

kurt bey

Üye
siyasi ilişkilerin durumuna göre oy verilen bi yarışmada sertap erener nasıl olduysa 1. oldu. O sene bu işleri bıraksaydık hiç olmassa 1 olduk bitirdik derdik. Bu saçma yarışmaya neden katıldığımızı hala anlamış değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt