Atatürk'e Hakaret!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Atatürk'e Hakaret!!!
Arkadaşlar bazen türban tartışmalarının yapıldığı ortamlarda duyuyorum. Neymiş efendim Atatürk yolda başı kapalı bir kadın görünce hemen açması için uyarırmış, hatta kendisi o kadının başını açarmış.

Bu ne kadar ayıp bir yakıştırmadır. Nezaket timasli bir adam, bir bayana ne sebeple olursa olsun böyle kaba davranır mı? Toplum içinde rencide edermi. Bu yakıştırmalar bence Atatürk'e yöneltilen en HAİNCE hakaretlerden birisi.:nono:Yapanları kınıyorum.:@

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
böyle saçma bir şey olmaz yaa atatürk böyle birşey yapmaz bir kere

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
abi bişi soyluyec ama yanlış anlamayın kimse uzerine alınmasın türbanlıların cogu bence liklige ve Atatürke karşı ali kırcanın siyaset meydanını hiç kacırmam ordaki
unuversiteli türbanlı gençler biz laik degiliz diyor bence laik olmayan biri içinde Atatürk sevgiside olmaz

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Dostum tamam iyi yakalamışsın ama yakaladığın kadar iyi anlayamamışsın onların niçin öyle söylediğini. Onlar "Laiklik insanları ne sebeple olursa ezmekse, dışlamaksa; ben böyle laik değilim" diyorlar. Yoksa laikliğin gerçek manasına kimsenin laf ettiği yok..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
abi bişi soyluyec ama yanlış anlamayın kimse uzerine alınmasın türbanlıların cogu bence liklige ve Atatürke karşı ali kırcanın siyaset meydanını hiç kacırmam ordaki
unuversiteli türbanlı gençler biz laik degiliz diyor bence laik olmayan biri içinde Atatürk sevgiside olmaz

İnsan laik olmaz, devlet laik olur. :)

deimos18

deimos18

Üye
Atatürk şeriata karşı olan savaşı için laikliği getirmiştir. LAiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır. u anlamın dışında kullananlar yüzünden olaylar çıkyıor

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Bu ülkede yukarıdaki iki arkadaş gibi düşünen insanların da olması beni çok mutlu ediyor.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Atatürk şeriata karşı olan savaşı için laikliği getirmiştir. LAiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır. u anlamın dışında kullananlar yüzünden olaylar çıkyıor
sizce şu anki siyası durumuzla laik bir ulkedemiyiz

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Hayır tabiki. Bizim ülkemiz şu an LAİKÇİ.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bu Lafı Atatürk'e Kim Attıysa Gerçekten İnsan Değil Diye Düşünüyorum..Atatürk Kimseye Böyle Bir Hareket Yapmamıştır..

huso_alver

huso_alver

Üye
Atatürk o yılların tek dikdatör olmayan ,seçimle lider olmuş biridir.bu o dönem için çok önemli bir vakadır.Atatürk şüphesis ki Türklerin EN BÜYÜK LİDERİDİR........

yusufucan

yusufucan

Üye
Arkadaşlar bazen türban tartışmalarının yapıldığı ortamlarda duyuyorum. Neymiş efendim Atatürk yolda başı kapalı bir kadın görünce hemen açması için uyarırmış, hatta kendisi o kadının başını açarmış.

Bu ne kadar ayıp bir yakıştırmadır. Nezaket timasli bir adam, bir bayana ne sebeple olursa olsun böyle kaba davranır mı? Toplum içinde rencide edermi. Bu yakıştırmalar bence Atatürk'e yöneltilen en HAİNCE hakaretlerden birisi.:nono:Yapanları kınıyorum.:@

Böyle Saçmalık Olmaz ya Hep Kulaktan dolma şeyler Saçma saçma İnsanların Yaptığı Laflar...:@

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
O söylenti Kubilay olaylarından önce toplumda Atatürk'e ve yeni rejime karşıtlık yaratmak için çıkarılmıştı yanlış bilmiyorsam.

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
:oke:Evet ChavRash en doğru bilgi senin verdiğin dostum. Teşekkürler.

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Tabiki bazıları çekemiyo, sevmiyo onların cezasını mahkeme vermeli...
Zaten bu tartışmada bitmedi gitti...

gizemli_kurt_87

gizemli_kurt_87

Üye
O lafı söyleyen gerizekalıya burdan duyurulur..Latife Hanımın fotoğraflarına baksın baksın dursun..Onunda Başı kapalı eğer açtıracak olsa ilk önce ona kapattırmazdı..
Bu arada tv proğramlarını izleyen arkadaşlar izleidğiniz proğram ve kanalların kime ait olduğuna çok dikkat edin..Dış ve iç mihrakların oyununa gelmeyin...Saygılarımla..

Odysseus

Odysseus

Üye
Hayır. Şimdi herşeyi bir kenara bırakalım Atamızın değerli validelerinin başı kapalımıydı değil miydi. Namazını kılan ibadetini yapan ve böyle bir evlat yetiştirmiş bir annenin oğlu bunu yapabilir mi.

armutsapi44

armutsapi44

Üye
ya böle bir suçlama olamazzz ATATÜRK yoldaki birinin saçını açıyorsa kendi karısının başını niye açmamış acaba... lütfen bu tür tatışmaları konu bile yapmamız yanlışş ayıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...