300.000. üyeye 53 kişi kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
300.000. üyeye 53 kişi kaldı
Arkadaşlar maxicep hergün yeni üyelerle büyümeye devam ediyor birazdan 300.000 kişilik bir aile oluyoruz hayırlı olsun :maxicep:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Evet Haklısın Cilekes Kardeşim :oke:
Ozan 300000. Üyeye Ne Hediye Edeceksin ?

mservank

mservank

Üye
300 maxipuan :ehe

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bakalım kım olacak o kisi :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
hepimize hayırlı olsun

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:nargile:

Ozan

Ozan

Admin
Evet Haklısın Cilekes Kardeşim :oke:
Ozan 300000. Üyeye Ne Hediye Edeceksin ?
Evet gerçekten dev bir aile oluyoruz günden güne.
Üye olanların sayısı her gün ortalama 900 yeni birey ancak aralarında aktiflik sergileyip, devam eden üye oranı az, bu oranın artması maxicep i büyütecektir

Ben teknik olarak elimden geleni yapıyorum, böyle güzel ve huzurlu ortam sağlamak kolay degil, tüm yöneticiler ve bazı istisna üyelerimiz de bir şekilde fedakarlık ediyor zamanlarından.

300. üye gibi belli rakamlara ulasınca, o şanslı üyeye birşey verme taraftarı degilim nedeni de önceden çok yaşadık, rekabetle açılan fake üyelikler olsun, üye olanın tekrar siteye girip hediyesini alamaması olsun vs.

İleride daha büyük bir rakamda farklı güzel birşey düşünüp ciddi bir hediye vermeyi düşünüyorum ancak daha erken.

Şimdilik aslında mservank' ın dediği kulağa hoş geldi, 300 Maxipuan verelim 300 000. üyeye :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
300. üye gibi belli rakamlara ulasınca, o şanslı üyeye birşey verme taraftarı degilim nedeni de önceden çok yaşadık, rekabetle açılan fake üyelikler olsun, üye olanın tekrar siteye girip hediyesini alamaması olsun vs.

Şimdilik aslında mservank' ın dediği kulağa hoş geldi, 300 Maxipuan verelim 300 000. üyeye :)

Ayrıca Kısa Bir Süre İçin Üye Sayısı Gözükmese Fake Üyelik Açılımı Da Birşey Fayda Etmez.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
300.000 e 40 kişi kaldı yok mu arttıran...:ehe

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
inşallah kendisi sitede kalıcı bir üye olur

mservank

mservank

Üye
son 26 üye

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
300 000. üyeye hediye verilsin bence .

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
300000 Geçilmiş Peki Kim Oldu 300000. Uye?

leiche

leiche

Emekli Yönetici
furkan saolsun arttırır üye sayısını :ehe

Ozan

Ozan

Admin
300 Maxipuan ekledim şanslı arkadaşa :)

kurt bey

kurt bey

Üye
Bu zamanda bol sıfırlı üye olmak lazımmış.:D 100.000 üyemiydi 0 1000 maxi puan kazanan şanslı. :ehe

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
300000. üye şerefine parti isteniyor düzenlesekmi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt