e 65 te msgları türkçe okuma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toygar6

toygar6

Üye
    Konu Sahibi
e 65 te msgları türkçe okuma
arkadaslar ben e 65 aldım fakat mesajları Türkçe okuması için bir eklentiye ihtiyacım var o da nokıa nın ingilizce sitesinde var. ingilizce bilen yetkili arkadaslardan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. şimdiden tşk ederim.

• Beğen
Tepkiler: bayzaza

technonur

technonur

Üye
linki tam olarak atsaydın bizde ona göre yardımcı olurduk bu arada ne mesajı türkçe okuması ?? öyle bi özelliğidemi varmı ?

toygar6

toygar6

Üye
    Konu Sahibi
adres bu . evet böyle bir özelliği var. ingilizce okuyor. klavuzda diyorki tr için adresini ziyaret edin diyor.

ribaund

Üye
sağol tşk

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar rar şifresibilen var bulamadım türkçe mesaj okuyan proğramı için bilen varsa atarsa sevinirim tşk ler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin

ingilizce den türkçeye cevir

3aku1

Üye

ingilizce den türkçeye cevir

kardeş arkadaş programdan bahsediyor metin değil ki

arkadaslar ben e 65 aldım fakat mesajları Türkçe okuması için bir eklentiye ihtiyacım var o da nokıa nın ingilizce sitesinde var. ingilizce bilen yetkili arkadaslardan biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. şimdiden tşk ederim.

kardeş ben de 5500 ım için çok aradım ama yok maalesef sanırım henüz türkçe çıkmamış

kont_bjk

Üye
arkadaşlar mesajlar ingilizceye göre okunduğundan bişe anlamıyorsun.kelimelerş yutarak okuyor telefon.bu özellik e65 in kendi özelliği.lütfen bılan yardım ewtisin.türkçe okutmak için

kıral 1982

Üye
aynen kardeşim 5320 dede aynı sorunla karşı karşıya kaldım :S

erkal123

Üye
kardesım bende 5500 aldım turce okuma yok keske almasayıdım :S
bosver arama bende ben 1 seneden berı arıyorum ama yokkk

kardesım bende 5500 aldım turce okuma yok keske almasayıdım :S
bosver arama bende ben 1 seneden berı arıyorum ama yokkk:@

gfbkaol

Üye
mesajlarıda kendiniz okuyun bi zahmet..her şeyi devletten beklemeyin :D:D

weroz

Üye
Ben buldum kardes ama uyu olacaksiniz alman sitesine bi miktar para vereceksiniz sadece 5dolar benimde e65 var simdi cok rahatim gelen msj kendig okuyo

KAYA2358

Üye
olmuyorlan kafamı buluyorsunuzzz

scream_3

scream_3

Üye
saol aga

bayzaza

Üye
teşekkürler

vampirimsi

Üye
arkadaşlar e63 var bende sesli yardımda harika türkçe konuşuyor ama msj okumada ing malesef kendi sitesine baglandım ordada türkçe dil seçenegi yok ing dillerini indirdim belki biraz daha anlaşılır olur diye olmuyor türkçe çıkarmasını bekleyecegiz gibi görünüyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt