Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
k750 i ses sorunu!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknolazz
Üye
Konu Sahibi
k750 i ses sorunu!!!
arkadaslar bundan 1 yıl once teli aldim sesi gayet iyi cıkıyordu.en son tamire goturdugumde sesinde bir bozulma olmus sesi dısarıya aynı veriyor ama kulaklıga az veriyor neden olabilir sizce? yardım ederseniz sevinirim.
bashran
Üye
delikleri tıkanmış olabilir veya yerine tam oturmamıştır.
arkadaslar bundan 1 yıl once teli aldim sesi gayet iyi cıkıyordu.en son tamire goturdugumde sesinde bir bozulma olmus sesi dısarıya aynı veriyor ama kulaklıga az veriyor neden olabilir sizce? yardım ederseniz sevinirim.
Aynı sorun bende de oldu garantili aldığım 2 k750 den biri durkduk yere kapanmaya başlayınca yetkili servise götürdüm. onlarda Ankaraya göndermiş iki hafta sonra değişen parçaların kagıtları ile teslim aldım fakat arkadasın dediği gibi kulaklık sesinde akıl almaz bir düşüş oldu iki telefonun kulaklık sesleri arasında dağlar kadar fark var. Telefoncu arkadaslarımada gösterdim donanımsal bi arızası yok tahminimiz yazılımsal. Bir yama yüklemeyi önerdiler (acoustic gibi bişeydi adı) fakat güvenemedim aleti komple çökertmesinden korktum. siz ne önerirsiniz