sizce gercekmi????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
midem kalktı bee

walla o kadar ilginç şeyler duyuyoruz ve görüyoruz ki haberlerde o yüzden doğru olabilir inanırım yani ;)

XMEN_43

XMEN_43

Üye
hiç bi fikrrim yok

dumanxtr

dumanxtr

Üye
arkadaslar photoshop degil fakat günümüzde biliyorsunuz sinema hileleri için kullanılan metaryaler bi çok magazada satılıyorr:D

kesinlikle katılyorum fotoyu inceledim orjinal oynama yok daha iyi anlayan varsa saygım sonsuz bence maket

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bende geçen sene doğru bir haber olarak duymuştum.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Cok Güzel Bence

FerreT

FerreT

Üye
Bence kesinlikle gerçek değilde..deniz kızı olsa neden vücut yapısı olarak bi erkeği andırıyor :ss

looney

looney

Üye
bence sacmalık gercek olsaydı gündemden düşmezdi :)

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
aslında iyice inceleseniz gercek gibi duruyor eğer gercekse gercekten büyük mucize

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Kıskanmayın :nono:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Resimdeki deniz kızını kıskanmayın.

sonbela

sonbela

Üye
Ya buna Benzer ceşitli Resimler Heykeller cıkmıştı onlardada birileri birseyler uydurmustu bir kızın maymuna donustugunu ve suanki resmi diye hollandada bir muzede bal mumu heykellerinin resmini koymuslar Yalan dolan seyler bende bu resmi gecen sene Gormuştum Kaynak:besnihaber diye Hatırlıyorum Ama Bence Asılsız

dumanxtr

dumanxtr

Üye
Bence kesinlikle gerçek değilde..deniz kızı olsa neden vücut yapısı olarak bi erkeği andırıyor :ss
Ben hiç erkeğe benzetemedim neresi erkek bunun insana bile benzemiyor bu

enes41

Üye
yokk beee inanmayin boyle bişi gercek olsaydi bukadar cabuk gundemden dusermiydi?sizce hayir dusmezdi!!!!!!

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
acayip ama gerçekci değil gibi

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
bu bana göre fohomontaj öğretmenler bile diyor bu gerçek değil bide görünce çok kortum insan konunun başına (not:korkabilirsiniz.)diye bişey yazar yaw çok korktum ya

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
ben korkmayınca düşünemedim kusurabakma :D

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bence gerçek

schumici

schumici

Üye
yaaa gerçek olurmu hiç madem 1 senelik haberdi bu 1 sene boyunca neden haberlerde duymadık dünya böyle bi görüntü karşısında neden çalkalanmadı uydurma bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt