Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 radyo(yardım)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kitri13
Üye
Konu Sahibi
6300 radyo(yardım)
arkadaşlar 6300ım var.radyo sesi çok kızık.sizinde öylemi?mesela otobüste filan hiç duyulmuyo.bunun için bi proğram varmı?yada başka bi yolu yokmu bu sesi atttırmanın???
msdony
Üye
kardeş ses artırmak için sitede daha önce paylaşılmıştı öyle bi kod felan yok sadece ekolayzer den ayarları en üst yaparak yapabilirsin
jatvalca
Üye
aynı sorun 6500s de var bende çok aradım ama bulamadım
kitri13
Üye
Konu Sahibi
o ekolayzırı arttırmak sadece mp3 asesini arttırıyo.biliyorum onu.bana radyo ses arttıırıcı bişe lazım.
msdony
Üye
vala onu bilmiyorum akrdeş ama öyle bişeyinde olması zor biraz
Doğuş Pertez
Admin
pro su yok:S
yasirarslan
Üye
Bunun için herhangi bir program yok yalnız Equlayzer kullanarak sesi ayarlayabilirsin
mkocer
Üye
tşkrler kardeş
degerli43
Üye
çok basit ayarlar-donanımlar-metin telefonu nu aç diyin(aötiğiniz zaman müzik çalar çalışmaz) ses yükseliyor
OSMAN3807
Üye
Arkadaşlar Nasıl Sesi Yükseltecem Radyo Sesini Yardımcı Olun Lütfen
METİN TELEFONUNU AÇ.diye bi kısım yok 6300 içinmi diyosun bunu???
ser_komiser
Üye
radyo sesini yükseltemezsin çünkü o ses şiddeti radyo yayınından gelio.(müzik setlerini karıstırmayalım lütfen) bazı kanallarda çok yüksek bazı kanallarda ise aşırı sessiz gelio. yanı bunun için pro da yok. ekolayzır da işe yaramıyor.... maleseff......
evet bende 6300 kullanıyorum ama öyle bişey yok...
byebye1
Üye
radyonun equlezıarla alakası yok o telefonun kendi özelliğinden kaynaklaıyor ses kısık ve yapacak birşey yok :S
degerli43
Üye
evet 6300 da metin tel. okmuş özür dilerim ama 3110 u olan arkadaşlar deneyebilir.
kelleanj
Üye
Arkadaslar 6300-olanlar Nokia 6.01 Yenı Surumunu Cıkardı Bunu Yukleyınce Bazı Sorunlar Ortadan Kalkıyor.radyo Sesı Ve Dıger Sesler Daha Netlesıyor.insaallah Yardımcı Olmusumdur.
fenix11
Üye
benim telefonda donanim ayarlarinda işitme cihazi secenegi vardi radio dinlerken işitme cihazini seciyordum ses 2-kat fazlalaşiyordu ama versiyon attim ve işitme cihazi secenegi bidaha cikmadi ...
anataca
Üye
arkadaşlar selam ben dede aynı sorun vardı ama sorunu çözdum bıraz cılgınca ama sonuc muhtesem bence anlatayım sıze naıl oldugunu sımdı evde eskı kalan bır sony kulaklıgım vardı onun kulaklıklarını aldım ve nokyanın kulaklıklarını cıkardım yer degıstırdım anlıycagınız ve sonuc mukemel arkadaslar tavsıye ederım deneyn bence sımdı kısarak dınlıyorum bukadar harıka ses cıkıyor deneyın