lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sansar2000

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yardım
arkadaslar urası yerimi bilmiyorum ama bi sorum olacak ben swf ekran koruyusu saati indirip telime kurdum ve güç tasarrufundan animasyon olarak seçtim süresine ne kadar değişssemde saat bi 10 saniye kaldıktan sonra orjinal tekrar saat ve tarih çıkıyor saat animasyon gidiyor neden böyle oluyor telim n82 saatli animasyonun hep kalmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tesekürler

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeşim ekran koruyucuyu iptal ediceksin yada güç tasarufunu iptal edeceksin bi dene bakalım :ok2:

sansar2000

Üye
    Konu Sahibi
usta baktım bulamadım nerden ekran koruyucu yada güç tasarrufunu nasıl kapatacağım

toprakumit

toprakumit

Üye
ekran ayarlarında....

sansar2000

Üye
    Konu Sahibi
ekran ayarlarına bakmıştım zaten kapatma olayı gibi bişey yok orda telefonu alt üst ettim ne güç tasarrufu nede ekran koruyucuyu kapatan bişey yok

Nazy

Nazy

Üye
ekran ayarlarına bakmıştım zaten kapatma olayı gibi bişey yok orda telefonu alt üst ettim ne güç tasarrufu nede ekran koruyucuyu kapatan bişey yok
Temalardan kullandığın temanın düzenleme seçeneklerinden yapabilirsin sanırım

sansar2000

Üye
    Konu Sahibi
ustalar temalarada girip baktım kullandığım temanın üstüne geldiğimde seçeneklerde sadece yardım ve çıkış var

toprakumit

toprakumit

Üye
Canım kardeşim ayarlarda ekran diye bir şey yokmu?

sansar2000

Üye
    Konu Sahibi
usta beni eklermisin daha rahat konuşuruz bu konuyu adresimi sana ö.m olarak atıyorum

toprakumit

toprakumit

Üye
Tamam kardeşim ama hallettikten sonra forumada yazalımda sorunu olanlar oradan halleder... Sen bana pronun linkini ver ben kendi telimde deneyeyim :ok2:

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
ekran koruyucusunu iptal et olur yada format att :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt