Kadınlar ne ister ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kyoman

kyoman

Üye
    Konu Sahibi
Kadınlar ne ister ?
Adamın biri Maldivlerda bir kumsalda yürürken ayağı eski bir
lambaya takılmış. Adam lambayı kumların içinden çıkarmış,
ovalamış lambayı ve lambadan bir cin çıkmış. Adam hemen
“Üç hakkım var değilmi?” diye sormuş.
“Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardin vs vs vs… ama
yüksek enflasyon, iç piyasadaki daralma ,üçüncü dünya
ülkelerindeki düşük maaş oranları ve GüneyDoğu Asya’daki
Tsunami felaketi yüzünden sadece sana bir dilek hakkı verbilirim!” der.
“Evet söyle! nedir dileğin?” Adam hiç terddüt etmeden, cebinden bir
harita çıkararak “Orta Doğu’da barış istiyorum. Bu haritada ki ülkeleri
görüyormusun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını barışın
tesis edilmesini diliyorum”.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle “Tanrı aşkına Adam! Bu ülkeler binlerce
yıldır savaşıyorlar. Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunun yapılabileceğini sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun”.
Adam birkaç dakika düşünür ve “Hayatım boyunca 3 kere evlendim
ve boşandım ama kadın milletini bir türlü anlayamadım. Kadınlar ne ister?
Bana bunu anlatsana” der.
Cin derin bir iç çeker ve
-”Uzat şu kahrolası haritayı”

mservank

mservank

Üye
:):)

omayra

Üye
:islik:eheo kadar anlaşılmaz değiliz be ya:) Biraz ilgi isteriz ama fazla üstümüze gelmeyin daralırız. Uzak durmayın alınırız. İyi giyinin ama çok da dikkat çekmeyin kıskanırız. Kıskanın ama abartmayın bunalırız. Fikri sabit olmayın ama her dediğimizi de onaylamayın, çalışkan olun ama işkolik olmayın, Kibar olun ama efemine değil, hoşsohbet olun çenesi düşük değil, güçlü olun ama maço değil, hasılı kelam, orta kararını bulun işte çok mu zor?

mservank

mservank

Üye
kadınlar da amma da çok şey istiyormuş cine hak vermeye başladım :ehe

kyoman

kyoman

Üye
    Konu Sahibi
:islik:eheo kadar anlaşılmaz değiliz be ya:) Biraz ilgi isteriz ama fazla üstümüze gelmeyin daralırız. Uzak durmayın alınırız. İyi giyinin ama çok da dikkat çekmeyin kıskanırız. Kıskanın ama abartmayın bunalırız. Fikri sabit olmayın ama her dediğimizi de onaylamayın, çalışkan olun ama işkolik olmayın, Kibar olun ama efemine değil, hoşsohbet olun çenesi düşük değil, güçlü olun ama maço değil, hasılı kelam, orta kararını bulun işte çok mu zor?
Bismillah...

Yasminozz

Yasminozz

Üye

çok güzel anlatmışsın... :)

hiçte zor değil bence... :) :)

blackmetalic

blackmetalic

Üye
Cinin fikrini bile eğiştirmiş ya başka ne olsun...........

aLone

aLone

Üye

çok kolaymış:D

canturgay

canturgay

Üye
offffffffffffffffffff.
şu dakika itibari ile bırakıyorum bu işi...:ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
tabi kadınların istekleri önemli,erkeklerin istekleri olamaz.Ama şuda bir gerçek kadın erkeksiz,erkekte kadınsız yapamaz:ehe

dreamnurse

dreamnurse

Üye
ben dışarda aslan evde kuzu olan cinsinden istiom acaba öylesi mevcutmudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt