!!Son Dakika:Turkcell Kampuscell'i Değiştirdi(28 Nisan 2008) İtibariyle

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!Son Dakika:Turkcell Kampuscell'i Değiştirdi(28 Nisan 2008) İtibariyle
Bizbize Kampus’te artık neler yok?
Bizbize Kampus aboneleri artık
Konbara kontörü kazanmayacak. Bunun yerine bedava 2 saat konuşma süresi verildi.

Ayrıntılar neler?

• Bitiremediğiniz 2 saatlik konuşma süresi bir sonraki aya devretmiyor. 2 saatlik konuşma süresini ayda sadece 1 kere kazanabiliyorsunuz.
  • Arkadaşınızın Bizbize Kampus tarifesinde olup olmadığını öğrenmek için, numarasının başına sıfır yazmadan 2010‘a ücretsiz göndermeniz yeterlidir. (Örnek: 535*******)

technonur

technonur

Üye
aslında bi yönden iyi olmuş bi yönden kötü 20kontöre 2saat konuşamayız normalde :) yani ben sevindim şahsen

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ı thınk süper olmuş güzel dize gel turkcell :D

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
kampüse geçmem lazım

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
dostum 20 kontöre 200 dk konuşursun kazıklamışlar yine 10 dk bir kontör 20x10=200 dk da 3 saat 20 dk eder sana 2 saat hediye ediyorlar kazık :nono:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
qüzel^^ bende kampuslüyüm

yigitcaner

yigitcaner

Üye
konbara kontörü gelmiyor.Onun yerine 2 saat konuşma süresi geliyor..

technonur

technonur

Üye
dostum 20 kontöre 200 dk konuşursun kazıklamışlar yine 10 dk bir kontör 20x10=200 dk da 3 saat 20 dk eder sana 2 saat hediye ediyorlar kazık :nono:
doğru söylüyorsun ama 10dk 1 kontör sadece kampuslülere benim bildiğim bu 2saat tüm tcell lilerle

erayy24

Üye
iyide senin dediğin 1 günlük geçerli ama kampüslüye 1 ay 2 saat biraz mantığını kullan

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Eray haklı:D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
turkcell kullanıyorum ama hiçbi kampanyasını vs.. bilmiyorumm... :D :D :D

gknky

gknky

Üye
:spr :spr

arslansem

arslansem

Üye
Konbara daha iyiydi sanki bea:sn:

ukalgs

ukalgs

Üye
Güzel Servis

technonur

technonur

Üye
yani bencede konbara daha iyiydi 120 kontör satın almış oluyorduk başka hangi operatörde böyle
eğer tcellilerle çok konuşuyorsanız bence bu çok daha avantajlı 20kontörle tcellilerle en fazla 10dakika konuşabilirsiniz ama bunda 2saat konuşma süresi veriliyor kombaranın şu avantajı var zor durumda hızır acil gibi yetişiyor :)

rsxlmz

rsxlmz

Üye
2 saatlik bedava konuşmak tabiki 20 kontore gore daha avantajlı ama sanırım sadece turkcelden turkceli arayabiliriz beleş kontorlerle o yuzden pek iyi bişey degil.diyelimki bi telsim abonesini aramam lazım kontorum bitmişse konbaradan yukleyip arayabilirdim ama şimdi yok bole bişey sagol bilgi için

Üst Alt