Kulaklık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ali88

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Sorunu
benim 6600 ve 6260 da kulaklık sesi az derste muzik dinlerken öğretmeninn sesi müziğin sesini bastırıyor.ne onerirsiniz.

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
ne öneririm?derste müzik dinlememeni

erdemefe

erdemefe

Üye
steryo bi telefon alabilirsin biraz pahalı çözüm oldu ama

amedian

amedian

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>DeRMaNTeSGönderildi May 2 2006, 07:13 PM <span style="font-size:10pt;line-height:100%">ne öneririm?derste müzik dinlememeni </span> [/b][/quote]

veya ogretmene daha sessiz konusmasını rica edebilirsin

mumyas

mumyas

Üye
Bence yeni bir kulaklık al.Kulaklıkta bi skıntı olmasın.Telefon almaktan ucuz bir care

ali88

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığı kestim bi tane jack bagladım istediğim kulaklığı takıyorum ama ses hep az sadece buyuk kulaklıklarda ses cok onuda kullanmam imkansız...

serkan1022

Üye
Selam Herkese.arkadaslar Samsung Wep180 Bluetooth Kulaklik Aldim.ve Hemen Denedim Arkadasimin Telefonunda.ancak Daha Sonra Kendi Telefonum Bi Türlü Görmüyor Kulakliği Ne Yapmaliyim Bilen Var Mi Acaba:? Benim Telefonum U 600 Arkadasimin Ki D 500

keremerson

keremerson

Üye
Selam Herkese.arkadaslar Samsung Wep180 Bluetooth Kulaklik Aldim.ve Hemen Denedim Arkadasimin Telefonunda.ancak Daha Sonra Kendi Telefonum Bi Türlü Görmüyor Kulakliği Ne Yapmaliyim Bilen Var Mi Acaba:? Benim Telefonum U 600 Arkadasimin Ki D 500

dostum alırken u600 için diemi aldın ??

layn

Üye
ya rakadaşlar bende 6600 var kulaklığı takıyom hem kulaklıktan hemde hopörlörden ses geliyor yardım edin

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ders Te Niye Dinliyon

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş ilk başta derste dinlemen epey sorun ama sen illaki dinlicem diyosan onun için çıkarılmış yani ses yükseltici kulaklıklar var. Ama değeri biraz pahalı 50 ve 100 ytl arası onlardan tavsiye ederim. O kadar ses veriyorki kulağının patlayacağını bile düşünebilirsin

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Okula Gitme
Derslere Girme... Nasıl Olsa Ders Değil Müzik Dinliyorsun....
Hayatının Geri Kalanını Müzik Dinleyerek Kurtarırsın....
Yaşıtlerın En Ii Firmalarda Para Basarken Sen Kont. Parasını Boşver Yol Parası Bulamadığında şu şarkıyı Dinlersin.. Yüksek Sesle.....
Kulaklığa Ihtiyaç Duymadan..

Kendim Ettim Kendim Buldum....

toprakumit

toprakumit

Üye
Okula Gitme
Derslere Girme... Nasıl Olsa Ders Değil Müzik Dinliyorsun....
Hayatının Geri Kalanını Müzik Dinleyerek Kurtarırsın....
Yaşıtlerın En Ii Firmalarda Para Basarken Sen Kont. Parasını Boşver Yol Parası Bulamadığında şu şarkıyı Dinlersin.. Yüksek Sesle.....
Kulaklığa Ihtiyaç Duymadan..

Kendim Ettim Kendim Buldum....

Arkadaşım herkesin hayatına müdahale etmeyelim :nono: Oda onun hayatı biz karışamayız. Sadece yardım istediği için konu açmış.... Bizimde yardım etme görevimiz var....

safakk

safakk

Üye
ya yıl 2006 da açılmış yaaaaaaaaaa :@:@

toprakumit

toprakumit

Üye
Yapma yaw :D:D:D:D Hiç bakmadım :D:D:D:D kim getirdi bu konuyu bu zamana :D:D:D:D

DangerOfMan

Üye
=D...