Gerçekleştirilen Buluşmalar Maxicep halısaha maçı =)

Sponsorlu Bağlantılar

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
mac sonrası kolada iyi gitti:naughty:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
unutmadım vallla alırırızzz beaaa rövansııı:D

Speedy

Speedy

Üye
Kola süperdi bea o maçın üstüne janberge teşekkür kolalr içinde...

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
colanın reklamınıda yaptık :)

FerreT

FerreT

Üye
ya Hangi arada düzenlediniz ne oluyor ne bitiyor..ne zaman toplandınız :nono:Bi söyleseydiniz bea

delrico

delrico

Emekli Yönetici
dün yaptık beaaa 9-10 :D

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
maç bayağı gollü geçmiş oynayanlarla kalecilerin yaşları dikkate alındığında normal aslında formda olmadıkları için bol gollü olmuş olabilir diye düşünüyorum bende 17 yaşındayım kaleciyim her hafta maçımız olduğu için dörtten fazla yemiyorum şu sıralarda formdayım 9 haftadır maç kaybetmiyoruz fazla gol olmayınca maç daha çekişmeli ve eğlenceli oluyor bu tür aktiviteler artırılırsa daha fazla eğlenebilirsiniz

Salihyet

Salihyet

Üye
darısı başımıza :S ben rakip de bulurum saha da ayarlarım ;)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
icrerinden sadece ibrahim abiyi tanyom

delrico

delrico

Emekli Yönetici
:D baska kimseyi tanımıomusun kardesim

Quattro

Quattro

Üye
Evet biz yendik yaw en son 14-4 mü neydi sonra ibo size geçti farkı kapattınız ama maçı biz kazandık.:pro: Rövanşı da yapalım sözleştik okadar.

ouSahin

ouSahin

Üye
güzel maç olmuş:D

İstanbuldan gelen olcagını bilsem bir dahaki buluşmada İstanbul Maxi Takımı Çıkartırdık :ehe Size Karşı

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sahada 3 Kartal Var Ozan'da Kartal Olmuş Renklere Bakarsak :ehe

--------------- Ekleme ---------------

güzel maç olmuş:D

İstanbuldan gelen olcagını bilsem bir dahaki buluşmada İstanbul Maxi Takımı Çıkartırdık :ehe Size Karşı

Nike Olsun Diğer Bazı Şenlikler Olsun Sokak Futbolu Veya Halısaha Turnuvaları Vb. Düzenleniyor. Adam Gibi Bu Turnuvalara Katılabilecek Kaç Kişi Var?

ouSahin

ouSahin

Üye

Nike Olsun Diğer Bazı Şenlikler Olsun Sokak Futbolu Veya Halısaha Turnuvaları Vb. Düzenleniyor. Adam Gibi Bu Turnuvalara Katılabilecek Kaç Kişi Var?

ben gelirim derim abi

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
haftaya yapıyoruz quattro :oke:

ycg35

ycg35

Üye
sanırım karşıyaka sahilde yapmışsınız maçı bni niye çağırmadınız yaa :agla

Salihyet

Salihyet

Üye

Nike ın turnuvası çok eğlenceliydi, ama biz takımdan bi kaç kişinin klübüyle rusyaya gitmesi yüzünden turnuvaya katılamamıştık.. Maxi olarak katılırsak süper olur :) ama daha istanbulda 3 kişi zor toparlanıo, nasıl halı saha ekibi kuracağız ki ? bana göre; ahmet abi gelir, oğuz ve ali abi de gelir.. (ali abi bana çok yakın, bu pazar onu davetime bekliorm zaten :ehe ) bende gelsem 4 kişi etti :S :)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bende gelirim;)

Üst Alt