Arkadaşlar Ocağınıza Düştüm....!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simbad

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ocağınıza Düştüm....!
elımde Allah 2in belasi bı nokia 7250 var..bıde dku-5 usb kablosu var..bundan bı kaç ay evvel nette denk gelışe mobımb bulmuştum..kabloyuda yenı almiştim usb gırışı yaptim ve telefonumdan pcye resımlerımı aktarmiştim..daha sonra yenıden denedım ama olmadi..bunun üstüne nokia pc suite yükledım ama aramada bulamadi benım cıhazi..bu defer bu olmayinca oxygen phone manager dıye bı program yükledım buda olmadi..sonra yenıden mobımb yüklemeye çaliştim bu hıç olmadi..ben kendımce denenebılecek her türlü yolu denedım...bılmedığım başka bışey varsa arkadaşalra lütfen allah rizasi ıçın yardim edın , yol gösterın bana..:vur:vur:vur telefonu kımak üzereyim...:@:@:@

Nazy

Nazy

Üye
benim önerim
bence telefonunu değiştimelisin
eğer içerisinde veri taşıyabileceğin bir telefon istiyosan
7250 işkence çektirmekten başka bir işe yaramaz

*Lütfen Baş Harfler Dışında, Büyük Harf Kullanmayınız

simbad

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın arkadaşım ama içindeki resimleri almadan bunu yapamıyorum..Telefoncuya gittim bana bunu fotoğrafçılar resmi çıkarır dediler , fotoğrafçıya gittim telefoncular resmi çıkarır dediler..en sonunda usb kablosunu buldum ilkin işe yaradı ama sonra oda yaramadı..kaldım ortalıkta..telefon değiştirmek haricinde başka bi çözüm yokmudur acaba...?

Nazy

Nazy

Üye
sadece resimleri alacaksan
mms ile başka bir telefona gönderebilirsin

simbad

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım..ben vazgeçtim..yorumların için çok teşekkürler

dumanxtr

dumanxtr

Üye
Kardeşim şimdi vaf geçtiğini söylemişsin ben gine de yazacam ama bak ben bidaha takip etmmem konuyu sonra nerde dumanxtr deme bana şidi senin yapman gereken işmi söyleyim dku-5 koplasıyla veri aktarımı yapıyorsan eger önce dku-5 dırevr yükleyeceksin bu koblyu alırken cd var onun içinde mevcut daha önce çalıştırıp daha sonra proplem yamandaki sebense kobluyu usb den çıkardık sonra pc drevırını bulamamsı sen şimdi onu yükle bidaha usb den çıkar ma olur gine çıkar aynı promlemle karşılacak olursan yükleme sırbazı gelin ce göz at diyeceksin ondan sonra o rası bekleme konumda kalsın sen başlat/ara/dosya yada klösör seçenegi ve daha sonra da arama yapılan yere göz at yazısında pencerin altındaki yuvada yazan dku-5 yazı gecen yeri kopya oraya yapıtır arat ve o yolu gözat yazan yere kopyala biraz karışık ama koblo her usb den ayrıldıgında aynı promlemi vere bilir

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
benim önerim
bence telefonunu değiştimelisin
eğer içerisinde veri taşıyabileceğin bir telefon istiyosan
7250 işkence çektirmekten başka bir işe yaramaz

*Lütfen Baş Harfler Dışında, Büyük Harf Kullanmayınız
ewet haklısın

Furkan96

Furkan96

Üye
bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt