Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce hangi operatörü kullanıyorsunuz? Artıları ve eksileri nelerdir?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lion Heart
Üye
Konu Sahibi
Sizce hangi operatörü kullanıyorsunuz? Artıları ve eksileri nelerdir?
evet arkadaşlar düşünceleriniz neler bu konuda...
Arkadaşlar telsim den kastım vodafone'dur...
GuNSTuR
Üye
ben telsim ve türkcell kullanyom hiç bi avantajını bilmiyom avantajlar benim için önemli deil alo demesi yetiyo
toprakumit
Üye
Bilmiyorum
by_bilinmez
Üye
vodafone ve turkcell var ama vodafone kullanıyorum avantaj diye bir özelliği yok
PAPADOC
Üye
TURKCELL kullanıyorum hiç eksisini görmedim
yusufucan
Üye
Avea KuLLanıyorum Çok Memnunum Artısı MobiL ÖğrenCii HizMetii Ve SMs hizMetii GüseLL EKsisi Bazenn ÇEkMiyoRRr
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
turkcel+ kampanya yamapyı sewmio
leiche
Emekli Yönetici
kullanmamın özel bi sebebi yoktu ilk numaram türkcell ama şu sıralar kampanyasıyla ön plana cıkıyor + campuscell bi avantaj benim için
kubilay212
Üye
vodafone kullanıyorum ama kendını gıt gide bozmaya basladı
DJ GENTLEMAN
Üye
turkcell kullanıyorum gayet memnunum allah razı olsun
'_ergin_'
Üye
saol
bodrumlu_71
Üye
avea ve vodafone kullanıyom biri konuşmak için digeride sms için.
turkcell kullanıyodum zırt pırt herşeyden kontür düşürmeye başlayınca kızdım bende vodafone kullanmaya başladım 5 dakkası 1 kontür çok iyi ama müşteri hizmetleri yavan ve turkcelde arayınca en fazla 2 kontür giderken vodafone müşteri hizmetleri resmen sizin kontürleri sömürüyo bir işlem 10 dakikadan az sürmüyo olan sizin kontürlere oluyor galiba avea kaldı onuda deniyecek gibiyim
sarıoklar
Üye
vodafone kullanıyorum kısmi olarak memnunum
qwertycuma
Üye
vodafone diğer operatörleri aramak pahalı yoksa kendi aranda konuşursan bedavadan farksız
jatvalca
Üye
tek harım var oda turkcell valla eksiğine görmedim
kurtoglu87
Üye
arkadaslar kım nerse desın ama en ıyısı turkcell cunku ben turkcell de kullandım avea da kullandım ve sımdı vodafone kulanıyorum ama numara tasınabilirlik gelirse hemen turkcell e gecmeyi düsünüyorum umarım ne kısa zamanda gelir diyorum