nokia 6600 bağlantı kablosu(yardım lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslance

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6600 bağlantı kablosu(yardım lütfen)
s.a arkadaşlar ben telefonumu blgisayara bağlamak istiyorum hangi kablo kullanacam telefonculara soruyorum bağlanmaz diyorlar eğer bağlanmıyorsa versiyon güncellemesi nasıl yapacam:vur:vur:vur:vur

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
s.a arkadaşlar ben telefonumu blgisayara bağlamak istiyorum hangi kablo kullanacam telefonculara soruyorum bağlanmaz diyorlar eğer bağlanmıyorsa versiyon güncellemesi nasıl yapacam:vur:vur:vur:vur
Ben versiyon yükseltmeyi tercih etmiyorum
bağlantı ise hafıza kartı yuvasına mandallı bir kablo ile pc bağlantısı yapılmakta

aslance

Üye
    Konu Sahibi
tşekürler ama neden versiyon yükseltmeyi tavsiye etmiyorsunuz. ayrıca kablonun ismini verebilirmisiniz çönkü nereye baktıysam bişey bulamadım

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Versiyon yükseltme öyle fazla artısı olan bişey değil
kablo bendede yok o kablo telefoncularda mevcut

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
cilekeş dogru sölüo!

toprakumit

toprakumit

Üye
kablo olmaz olurmu? Nasıl telefoncu bunlar ya!!! Bi aralar bende kullanıyodum onu ama bağlantı sağlıyodum kablodan kesin vardır sen ii bak çevreye!!! Çilekeşede katılıyorum :spr ama güncel kalmak her zaman iyidir :spr

mecay66

Üye
kardes 6600 ın ki kablo deil batarya seklinde ve oyle ayrı alabileceğin bişey deil sadece box denen versiyon kutuşarı ile verilir ayrıc nokia 6600 serisinin versiyonuınu yayınlamaz yani sen bulamazsın eger bulursanda 5.53 harici yukleme

E.m.r.E

Üye
arkadaşlar eğer data kablosu alırsam nasıl versiyon yükseltirim 6600'a ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt