FaceWarp (Resimlere efekt ekleyın s40)

Sponsorlu Bağlantılar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
FaceWarp (Resimlere efekt ekleyın s40)
Bu Program sayesınde kayıtlı olan fotograflara efekt ekleyebilirsiniz.
Hatta program acılırken kamerada acılıyor Capture (cek) secenegı de var ama Foto cekmıo

uygulama erisiminden Tum ayarlara Her zaman sor Diyoruz

• Beğen
Tepkiler: meklöğ, mqeen, farukozer4444 ve 21 diğerleri

zx6r

zx6r

Üye
Link Yalan Olmuşş

blue__devil

blue__devil

Üye
kardeşim güzel prg elline saglık

B16

B16

Üye
kardes saol qüzel paylaşım fakat effeckt leri nasıl wercez?
seçeneklerden load'a qiriyorum erişimi her zaman sor diyorum ama tekrar camera olan yere dönüyor capture den dediqin qibi resim de çekmiyo nasıl yapcaz açıklama yapar mısın?emeqine saqlık..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Load dıcen cıkan sorulara evet de snra senın fotograflarının bulundugu klasore gelır ya da sen kendın secebılırsın sonra resmın ustune gel war de sonra efect verebılıon sonra kaydet dıon (telde grafıklere kaydedıo kendı klasoru olan)

B16

B16

Üye
Load dıcen cıkan sorulara evet de snra senın fotograflarının bulundugu klasore gelır ya da sen kendın secebılırsın sonra resmın ustune gel war de sonra efect verebılıon sonra kaydet dıon (telde grafıklere kaydedıo kendı klasoru olan)

yok o zaman 6300 bunu desteklemiyo herşey tamam ama load'a tıklayınca 1sn kadar please wait diyo kayboluyo camera olan ekrana qeri dönüyo neyse teşekkürler..

jetgil

jetgil

Üye
saol paylaşım için ama benim telde zaten kendinden var:)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
yok o zaman 6300 bunu desteklemiyo herşey tamam ama load'a tıklayınca 1sn kadar please wait diyo kayboluyo camera olan ekrana qeri dönüyo neyse teşekkürler..
Kardes bılcemıcem valla bende ole olmuyo aynen yukarda yazdıgınm gıbı oluyor.

--------------- Ekleme ---------------

saol paylaşım için ama benim telde zaten kendinden var:)
Ya kardesım nerden bılcem ben senın telde olup olmadıgını lutfen dogru-dürüst yorumlar yapınn.

_teqe_

_teqe_

Üye
paylaşım için teşekkürler
bn pek bi efek bulamadım
bu arada 6300 da çlışmıo diyen aradaş ayarı yapamamış glba

B16

B16

Üye
paylaşım için teşekkürler
bn pek bi efek bulamadım
bu arada 6300 da çlışmıo diyen aradaş ayarı yapamamış glba

kardes yapılmayacak bişey yok proqramı telde çalıştırdım load sekmesine qelince qeri atıyo load'ı açabilsem neden ayar yapamayım ki??
açılsa yazmam zaten nasıl oluyo diye..hemende yarqılama yorumuna hazırsınız töbe töbeee..

cobane

cobane

Üye
kardes yapılmayacak bişey yok proqramı telde çalıştırdım load sekmesine qelince qeri atıyo load'ı açabilsem neden ayar yapamayım ki??
açılsa yazmam zaten nasıl oluyo diye..hemende yarqılama yorumuna hazırsınız töbe töbeee..
bu kadar öfkeye gerek yok bence:nono:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Pro. Için Saolasın :cool

_teqe_

_teqe_

Üye

yaplmıcak bşi y dierk yapamadğnı gösteriosn zaten ;)
uygulama eerişimi ayarlarnı yapıcaksın oda programın içinde deil zaten ;)

--------------- Ekleme ---------------

bu kadar öfkeye gerek yok bence:nono:
katılıyorum:oke:

some1_stopme

Üye
Teşekkürler.Sabah denicem ;)

jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşlar programı çözdüm
program yüksek çözünürlükteki resimleri desteklemiyor en fazla 240x320 olanları destekliyor
resim çekerken kamera ayarlarından 240x320 ye getirip öyle çekin sonra programa yükleyin süper komik hale geliyo resimler

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar programı çözdüm
program yüksek çözünürlükteki resimleri desteklemiyor en fazla 240x320 olanları destekliyor
resim çekerken kamera ayarlarından 240x320 ye getirip öyle çekin sonra programa yükleyin süper komik hale geliyo resimler
hmm saol yapamayan arkadasların ısıne yarayacak

mapazule

mapazule

Üye
ya kardeş sağolda bu rapid dely ediyo adamı indirmio bi adet harfi fazladan veriyo herseferinde başka şekilde koysanız

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
ya soyle yapcan o harflerden kedılı olanları yazcan oraya

Takipçi Satın Al

Üst Alt