Hafıza kartına format atamıyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

cskinq

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartına format atamıyorum !
Beyler 512 hafıza kartım vardı.Telefon şarjdaydı çıkardım bi baktım tema kayboldu telefon dondu aç kapa yaptım hafıza kartını görmedi. Formatta atamıyorum card riderle de atamıyorum.Acaba tele yüklenip sora hafıza kartına format atma programı varmı öle bişey . ( Telefonum 6600 )

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.:(

qwertycuma

qwertycuma

Üye
Beyler 512 hafıza kartım vardı.Telefon şarjdaydı çıkardım bi baktım tema kayboldu telefon dondu aç kapa yaptım hafıza kartını görmedi. Formatta atamıyorum card riderle de atamıyorum.Acaba tele yüklenip sora hafıza kartına format atma programı varmı öle bişey . ( Telefonum 6600 )

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.:(

geçmiş olsun kart yanmış ilk aldığımda 64 mb lik yanmıştı kart alırsan artık çok ucuz bidaha yanar diye korkma ama ha kolay kolay yanmaz. bide format atmak için bi pro vardı bozuk hard diskleri kurtarmak iiçin ama uğraşmana değmez olmazda zaten ok?

klx7

klx7

Üye
Aynı sorun bende de oldu.kartı diz üstü bilgisayarıma taktım .Orada da görmedi.Bozulduğunu kendime ispat etmiş oldum.Bence sende bir card reader veya diz üsyü bilgisayara tak .Görmezse at gitsin...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
kartı cıkar tak yap sonra hafıza kartını biçimlendir ypa bütün weirler silinir !

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Kartının kontak bölümlerini Kontak spreyi ile pamuk kullanarak temizle ovala
halen problem devam ederse Başın sağolsun kardeşim

toprakumit

toprakumit

Üye
Kartının kontak bölümlerini Kontak spreyi ile pamuk kullanarak temizle ovala
halen problem devam ederse Başın sağolsun kardeşim

:spr

Bunun yanında eğer çalışmazsa kartı bilgisayarda biçimlendirmeyi dene fat32 olarak... Eğer ondan sonrada görmezse kart iptal olmuştur zaten bilgisayar görüyosa çalışıyor demektir :spr

mecay66

Üye
kardes kart eger fazla ısınıyorsa telefonda kısa devre yani kartta catlak var demektir bosuna ugrasma

crazyfrog_-_

Üye
geçmiş olsn kardeş yenisini al:(

Takipçi Satın Al

Üst Alt