imitasyon cep telefonları

Sponsorlu Bağlantılar

karizmatik_egel

Üye
    Konu Sahibi
imitasyon cep telefonları
arkadeşler bu imitasyon cep trelefonları çıktı benim hoşuma gidiyor mesela nokia n101 var televizyon izleniyo ve sesi çok iyi tafsiye eden varmı veya kullanan varsa bilgi verebilirmi?

deniz-17

deniz-17

Üye
arkadaşım ben n99i kullanıyom bence güzel tlf

buraq085

Üye
kardeşim verdiğin paraya yazık nokia bile değil allah bilir nokia böle bi telin varlığından bile haberdar dildir

eQooo

eQooo

Üye
imitasyon mu ilginç bi isim takmışsın yaw!:D:D

cin malı nokia desen daha anlamlı olur bence...güle güle kullan...

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum yazı tipi hiç hoşuma gitmedi bunda ya görüntü filan harika tv izlemede güzel ama her yerde çekmiyor

karizmatik_egel

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
kullanmadıgım icin tavsiye edip edmemem dogru olmaz

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
Gerçekten benimde çok hoşuma gidiyor kimse spot diye güvenmiyor ama güzel telefon

toprakumit

toprakumit

Üye
Güzel telefon ama işe yaramaz!!! :spr

furkano

furkano

Üye
Evet n99i yi benimde inceleme şansım oldu gerçekten güzel telefon.. ist bahçelievlerde kullandım bütün tvler çekiyordu.. sesi ise gerçekten müthiş yok böyle bişey n73 müsic edition kadar var olduğunu söylebilirim..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ses gerçekten güzel hatta muhteşem net.. tv analog olduğu için her yerde çekmiyor (radyo gibi düşün)....ama güzel havalı bir tel.... ve nokia değil tel dikkat et şimdi nokLa yani nok a harfleri buyuk L harfi küçük olunca NOKlA oluyor....ve garantisi yok....15 gün sonra bozulabilir...başka merak ettiğin varsa yardımcı olmaya çalışırım

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaş elinde falan patlar uzak dur çakmalardan.

karizmatik_egel

Üye
    Konu Sahibi
Bileder gerçekten çok güzel telefon güle güle kullan

telefoncu_

Üye
kapatılan olursa size programı verebilirim özel maxsi cep olarak özel .................

programı kendim editledim usb bağlayarak ????? change yapabiliyosunuz bölece bu sorundan
kurtuluyorsunuz......

ihtiyaç olan yazsın......

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
özellikleri insanları aldatıyor telefonlar işe yaramazz

Takipçi Satın Al

Üst Alt