N70 mesaj uyarısı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasim

Üye
    Konu Sahibi
N70 mesaj uyarısı sorunu
Selam arkadaşlar. Benim N70 model bir telefonum var. Telefonum dün akşama kadar normal çalışıyordu. Ancak dün akşam gelen mesajlar sadece köşede mektup simgesi şeklinde görünmeye başladı. Yani 1 yeni mesaj gibi bir uyarı gelmiyor. Aynı şekilde cevapsız çağrılardada aynı sorun var. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

yusufucan

yusufucan

Üye
Format Attığında geçer ;) Bendede bazen Oluyor..Formatı Atıyorum GeÇiyor...

yasim

Üye
    Konu Sahibi
peki dostum hard formatmı yoksa soft formatmı atmayı önerirsin ?

kossovali6161

kossovali6161

Üye
soft format at bence düzelir:oke:

yusufucan

yusufucan

Üye
peki dostum hard formatmı yoksa soft formatmı atmayı önerirsin ?

soft Format AtsbiLirsin [ *#7370# ] YaLnız AtarKen HAfıza Kartını Ve rehberdeki KişiLeri bir Yere KopyaLa yedeK bULunsun Yani ;) BEn haftada 5 kere Atıyorum ;) Gayet Sorunsuzz

yasim

Üye
    Konu Sahibi
ok deniyorum yardımlarınız için tşk.ler

sublieutenant

sublieutenant

Üye
valla kardeş, daha format atmadıysan bi dinle yaa...

telefon hafızasındaki fazlalık resim,müsik veya video varsa h.kartına taşı.. telefon hafızasını minimum 4mb. olarak boş bırakıp teli kapatıp açıver yaa... şu format diyenlere uyuz oluyorum ben yaaa!!!:nono:

yasim

Üye
    Konu Sahibi
soft format attım ama hala sonuç alamıyorum. cevapsız çağrılar ve mesajlar halen görünmüyor. başka çözüm öneriniz varmı acaba ?

--------------- Ekleme ---------------

telefon hafızasındaki fazlalık resim,müsik veya video varsa h.kartına taşı.. telefon hafızasını minimum 4mb. olarak boş bırakıp teli kapatıp açıver yaa... şu format diyenlere uyuz oluyorum ben yaaa!!!:nono:

telefon hafızası şu anda 7mb ama malesef hala çözüm yok

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar soft formatta attım telefon hafızasınıda boşalttım ama hala sorun devam ediyor. başka çözüm üretecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum

kossovali6161

kossovali6161

Üye
kardeş o zaman bide hard formatı dene eger oda olmazsa bi telefoncuya git! :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Telefoncuda bi yazılım attır.Yapabiliyorsan evde internetşede yapabilirsin. ;) Forumda var gerekli bilgiler ;)

yusufucan

yusufucan

Üye

Uyuz Olmadan Önce bi Adamın cevabını BeKLe ondan Sonra '' şu format diyenlere uyuz oluyorum ben yaaa!!! '' de.Adam Denemiş bi çare Yok...

mecay66

Üye
uff millet versiyon guncelleme herseyde kullanılmaz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt